Marcan's Tinyload

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by gisel213, Dec 29, 2009.

Dec 29, 2009

Marcan's Tinyload by gisel213 at 6:12 AM (1,211 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. gisel213
    OP

    Member gisel213 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    412
    Location:
    Delaware
    Country:
    United States
    I know it's not new news but this amazing little app seems to run backups just
    fine as long as you have a cios installed i am using rev14 yet to try it with rev16
    but anyway...

    It seems to run mario bros patched of course and the reason i wanted to try it
    was wii sports resort... well it ran without alt dol loading like Neogamma which
    is an awesome loader by WiiPower...

    So i tryed these out just to test the app....

    Final Fantasy Crystal Bearers
    New Super Mario Bros Wii
    Resident Evil Darkside Chronicles
    Need For Speed Nitro
    Silent Hill Shattered Memories
    Lego Indiana Jones
    Cold Stone Creamery
    Alvin and the Chipmunks
    Rogue Trooper
    Avatar
    NBA2k10
    Jurassic the Hunted
    Wii Sports Resort

    No error 02 or 02b hmmm..... only Mario Bros was patched for BCA crap
    and they all worked nice i guess only thing pal games on my ntsc wii showup
    black and white but yet the app say region free hmm...it came with the source
    may try to fix video mode for ntsc and make a channel for it just for fun but my
    question is what did marcan do differently than WiiPower,Waninkoko,Wiigator....

    In the description the loading seems different so maybe it's some sort of l33t
    loading like his unreleased usb loader who knows....

    But yet on wiibrew he says it wouldnt run backup copies???? When he new all
    it needed was a cios when he said he didnt care about firmware mods but yet
    he released it anyway +1 Marcan thx for the new loader....
     
  2. Justin121994

    Member Justin121994 Bitcoin. coinbase.com/andrew

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    808
    Location:
    Ontario, CA
    Country:
    United States
    Do you have cioscorps?
     
  3. tinymonkeyt

    Member tinymonkeyt GBAtemp brat

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    3,221
    Country:
    United States
    Off-topic: Marcan does indeed have a tiny load. [​IMG]
     
  4. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    It doesn't load burned games. It makes the game run under the IOS it wants, like normal.

    Do you have cIOSCORP installed?

    If you do, then that's why it's loading backups.

    Or did you patch your games to force them to use IOS249?

    If so, then that could also be why.
     
  5. gisel213
    OP

    Member gisel213 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    412
    Location:
    Delaware
    Country:
    United States
    Yes your right i took cioscorp 3.6 off i'm on 4.1u just to see if it would
    still work but nah dont work unless the ioses have the dip in them..

    Mods close this thread..... too much work for this to be useful to anyone
     

Share This Page