Malware?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Porygon-X, May 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
May 16, 2010

Malware? by Porygon-X at 5:46 AM (1,112 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Porygon-X
    OP

    Member Porygon-X GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    472
    Location:
    Canada. Shieeet
    Country:
    China
    So, I was browsing through the forums, and when I went to this topic: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=18661, Google Chrome gave me this screen:

    Warning: Spoilers inside!

    Any reasons why? Oh, and my AV progamme is: AVG Internet Security 9.0, if that matters.
     
  2. Beats

    Banned Beats Banned

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    267
    Location:
    ಠ_ಠ
    Country:
    Australia
    Maybe an image is hotlinked from the site stated?
     
  3. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    OMFG
    maybe its because of an image there

    junk.mynimal.net

    and I'm using Kasperky Internet Security 2010
    maybe there is really something wrong with that topic [​IMG]
     
  4. iYoshi-

    Member iYoshi- GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    278
    Location:
    Room #249,389
    Country:
    Australia
    Welc..... Uhh nevermind
     
  5. EpicJungle

    Member EpicJungle stop browbeating me can't you see i'm sexy

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    1,002
    Country:
    Canada
    Me also! It happened to me..
     
  6. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Seems to be caused by the Avatar of user mynimal.
    I removed it, it should work fine now [​IMG]
     
  7. johncenafan427

    Member johncenafan427 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    478
    Location:
    Troy, Michigan
    Country:
    United States
    never had that problem!
     
  8. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Are you using chrome?
    If not, then that's normal
     
  9. johncenafan427

    Member johncenafan427 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    478
    Location:
    Troy, Michigan
    Country:
    United States
    usually i do.

    right now i'm using internet explorer.
     
  10. Porygon-X
    OP

    Member Porygon-X GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    472
    Location:
    Canada. Shieeet
    Country:
    China
    Thanks! Works fine now. Lock this please! [​IMG]
     
  11. Vulpes Abnocto

    Former Staff Vulpes Abnocto Drinks, Knows Things

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    6,600
    Country:
    United States
    You got it.
    Thank you for bringing this problem to our attention.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page