Mail Error!

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by mole_incarnate, Mar 28, 2003.

Mar 28, 2003

Mail Error! by mole_incarnate at 4:02 AM (1,026 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. mole_incarnate
    OP

    Former Staff mole_incarnate Watermelon!

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    2,596
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Perth,WA
    Country:
    Australia
    Any ideas why this is happening? I couldnt send a PM...

    I tried again with no luck... im guessing the the PM system has been broken somehow... can anyone else PM?
     
  2. xero

    Member xero GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    385
    Featured Posts:
    0
    Location:
    (almost in) Philly
    Country:
    United States
    Forum Thread

    Check that, I'm gonna assume it's related.
     
  3. mole_incarnate
    OP

    Former Staff mole_incarnate Watermelon!

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    2,596
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Perth,WA
    Country:
    Australia
    No, its not. He means when you create a new GBATemp account you dont get a e-mail confirming that you created a new account. So he turned it off for now.
     
  4. xero

    Member xero GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    385
    Featured Posts:
    0
    Location:
    (almost in) Philly
    Country:
    United States
    ...Which is mail related. So maybe the mail end of GBATemp is having issues. I figgered you'd catch that...oh well. As in GBATemp's script ain't sending any mail of any kind right now...PMs use something similar I tihnk.
     
  5. mole_incarnate
    OP

    Former Staff mole_incarnate Watermelon!

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    2,596
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Perth,WA
    Country:
    Australia
    I dought they use a similar script, and it would be separte anyways... PM's are completly different to realy e-mails.
     
  6. Tempest Stormwin

    Former Staff Tempest Stormwin Kweisatz Haderach

    Joined:
    Oct 29, 2002
    Messages:
    5,834
    Featured Posts:
    0
    Location:
    On temporary hiatus.
    Country:
    Canada
    I've had HUGE lag errors with PMs. It takes a timeout to get them to send -- literally. And then the page won't reload.

    -Tempest out.-
     
  7. kefka

    kefka Newbie

    Boy your tellin me look what happend when I started a new thread.
     
  8. X-Gamer

    Former Staff X-Gamer GBATemp RPG Master

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    2,646
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Prévost, Québec
    Country:
    Canada
    Yeah, we been having quite a lot of double-posts these days. Someone's going to have to take a look at this.
     
  9. mole_incarnate
    OP

    Former Staff mole_incarnate Watermelon!

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    2,596
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Perth,WA
    Country:
    Australia
    hmm maybe the connection the forum is on is not good enough.... im geussing what a T1? Damn i wish i had T1, its just they arent in Australia, at ALL.
     
  10. torN

    Banned torN OMGWTFLOLBBQSAUZ

    Joined:
    Oct 31, 2002
    Messages:
    621
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Dammit, I got the same prob, I was trying to PM ya Mole.. >.<

    So, since I can't send a PM, might as well ask here.

    If and when you have time, could you possibly make me one of those very sweet and 1337 flash sigs?

    If you can't, it's no prob.

    Thanks. -K02-
     
  11. Octavious

    Member Octavious ...

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    946
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Paintball arenas here and there
    Country:
    United States
    ya, i kept getting that error and then i thought it didnt post the thread or reply or post so i do it again. thats why i have double posted a little. but know i know this so i can avoid it
     

Share This Page

Loading...