Madworld puple screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by indubitably, Oct 4, 2009.

Oct 4, 2009

Madworld puple screen by indubitably at 3:23 PM (430 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. indubitably
    OP

    Newcomer indubitably Newbie

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I the backup loader 0.3 gamma with the 002 error fix and every game works except for madworld.
    I have an ntsc native wii and if I run it normally the screen is jumpy but if i force ntsc, the screen goes completely purple.
    Honestly, I have no idea what to do.

    Thanks in advance for the help.
     
  2. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    try neogamma
     
  3. indubitably
    OP

    Newcomer indubitably Newbie

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    thanks, and which one is the most stable?

    edit: nevermind i got it
     

Share This Page