M3 slim not working (after 1 month)

Discussion in 'M3 Adapter' started by mr_ding, Aug 19, 2006.

Aug 19, 2006
  1. mr_ding
    OP

    Newcomer mr_ding Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    43
    Country:
    Canada
    I got M3 Slim SD from RealHotStuff, and now it only work like 1 out of 10 tries or so. I already tried cleaning the connection, but doesn't help.

    My other G6Lite works just fine.

    Guess I'm toasted, have emailed for refund/exhange. Is there any warranty on it? Or should I exchange for another G6Lite (if they let me).
     
  2. mr_ding
    OP

    Newcomer mr_ding Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    43
    Country:
    Canada
    Hmm, no reply from RealHotStuff since last Fri, sent another email (and voicemail today).

    Will see how long it takes for them to respond.

    Anyone ever tried their refund policy?
     
  3. ron555

    Member ron555 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2006
    Messages:
    394
    Country:
    Yes, please give RealHotStuff a chance.

    The owner is out on some urgent business, so he hasn't been able to respond.

    Just an FYI that responses might take a little longer than usual.

    RHS will take care of you.
     
  4. CatScam

    Member CatScam ScamaRama!

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    This is getting to be a big problem with the M3. The problem is the pins in the SD slot
    are not all touching the SD card connections. You have to open the M3, slide the SD in
    & look to see which pins are not making good connections & tweak them so they do.
    Someone posted a step buy step, do a search. M3 better fix this crap on the M3 lite.
     
  5. mr_ding
    OP

    Newcomer mr_ding Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    43
    Country:
    Canada
    I sent the thing back to RealHotStuff (claiming it's defective - did not recognzie M3 adapter on DSLite, tried 20 times). But they said it works fine for them and ship it back to me.

    I just got it today, re-tried like 50 times and it was not even recognized once.

    I guess I'm at a loss now [​IMG]

    Have emailed RealHotStuff (again) & M3Adapter directly, hopefully something nice will turns out for me.
     

Share This Page