M3 Simply Save to M3 Real?I

Discussion in 'M3 Adapter' started by thebib62, Sep 13, 2009.

Sep 13, 2009

M3 Simply Save to M3 Real?I by thebib62 at 1:30 PM (837 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. thebib62
    OP

    Newcomer thebib62 Advanced Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    I've gotten far in Pokemon Soul Silver on my m3 ds simply, and i wanted to use some cheat codes on my m3 ds real, and want to use the same SAV file thats on my m3 simply, is there a way to make it so the m3 real can read the m3 simply SAV file?

    If not, is there a way i can use cheats on my m3 ds simply then?

    Thanks for any and all info/help
     
  2. Kikoshi

    Member Kikoshi GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Messages:
    154
    Location:
    Cuba
    Country:
    Since they both are M3's the save file will be the same for them.
    Cheats on Simply? I belive you can yes, give it a google.
     
  3. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
  4. thebib62
    OP

    Newcomer thebib62 Advanced Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    I choose M3 Real but the file extension is incorrect.
    Mine uses a .SAV extension just like the simply it doesnt use a .0 extension.
     
  5. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    in that case try your save without converting (make sure to make back-ups of it first)

    it may just work out of the box.
     
  6. thebib62
    OP

    Newcomer thebib62 Advanced Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    i already tried and it does not work
     
  7. Excellentnuke

    Member Excellentnuke GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    612
    Location:
    On a boat
    Country:
    United States
    I have the same problem with Touchpod and Sakura on my M3i Zero ><

    I'm tired of the incredibly long loading times on Touchpod, but unfortunately, Sakura can't read the .sav made in Touchpod.
     
  8. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
    You need to replace the sav file for it to work. After converting rename it to sa1 then from the save menu select sa1 > sav this way it will replace the current save file.
     
  9. Kikoshi

    Member Kikoshi GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Messages:
    154
    Location:
    Cuba
    Country:
    wait, why not?
     
  10. Excellentnuke

    Member Excellentnuke GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    612
    Location:
    On a boat
    Country:
    United States
    I have no idea. I don't want to start over.
     

Share This Page