M3 Simply problem - Viva Pinata Pocket Paradise

Discussion in 'R4 DS' started by FaRReR, Sep 7, 2008.

Sep 7, 2008
  1. FaRReR
    OP

    Member FaRReR GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    278
    Location:
    the Internet
    Country:
    Australia
    I've been playing for about two hours, and I was on the second episode when it just... crashed. Black screen, no sound.
    No cheats.
    Soft reset off.
    (Not sure if this applies) Patched with R4Custom.

    This happened to anyone else?
     
  2. beve

    Banned beve Banned

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    108
    Country:
    Australia
    viva la ysmenu
     
  3. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    Or use beve's uber custom firmwares.XD
     
  4. FaRReR
    OP

    Member FaRReR GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    278
    Location:
    the Internet
    Country:
    Australia
    Oh, definitely.
     
  5. skyman747

    Member skyman747 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    399
    Country:
    United States
    You get a cookie.

    I am seriously not sure what could be causing it. It could be compatibility, but I really have no idea whatsoever.
     
  6. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    if other people have gotten it working, try formatting your microsd (backing up stuff first)
     
  7. foxymona

    Newcomer foxymona Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    Ireland
    Could you please help out a girl who is tearing her hair out and explain how you got Viva Pinata to play on the m3 simply (nothing simply about it) in the first place????? I just can't get it to work. I keep getting a code saying that it can't read the data. I am slowly going mad. And having the same problem with Harvest Moon. Can you help me or do I have to invest in a CycloDS???? I know you've way better stuff to be doing but purrrleeease...
     
  8. Raven Darkheart

    Member Raven Darkheart The Radioactive Flamer

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,720
    Location:
    Cyclo DS Paradise
    Country:
    United States
    Sweetheart heres what you need to do:
    get the patched r4 firmware from the download center.
    pm me with your email and i will send you a copy of the R4 -> M3 firmware converter
    run the converter in the same folder as the patched r4 firmware and replace thar with the firmware on your flascart
    boot up, load and play
     
  9. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    And why would that help?

    Just use the most recent M3 Simply software or use YSMenu.
     
  10. Raven Darkheart

    Member Raven Darkheart The Radioactive Flamer

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,720
    Location:
    Cyclo DS Paradise
    Country:
    United States
    i have the patched version and it works like a charm and also this patced firmware works with all games up to july
     
  11. zardoz

    Newcomer zardoz Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    38
    Country:
    United Kingdom
    Thgis is just a thought... but that funny "n" in Pinata might be causing a problem. You could try Anglicising the name to bring it back into a standard ASCII character set?

    Z.
     

Share This Page