M3 perfect lite + pokemon d/p

Discussion in 'M3 Adapter' started by DemonHeadx, Apr 22, 2007.

Apr 22, 2007
  1. DemonHeadx
    OP

    Newcomer DemonHeadx Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Well i am having problems playing this game with my current hardware.

    I tired the settings at m3wiki.com and still crashes. i can't even save.

    If anyone has gotten this to work flawlessly let me know [​IMG] otherwise i might have to but it!
     
  2. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    Works fine for me, though I got minor grapical glitches, but I dont know if it was the DMAx4 or the NDS Linkage, I turned it to DMAx1 with No NDS Linkage, and the glitches were gone.
     
  3. DemonHeadx
    OP

    Newcomer DemonHeadx Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Do you still trim rom?
     
  4. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    When u say graphical glitches, do you mean the wierd shaddow spots?
     
  5. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    Aye, The shadows under pokemon in a battle would appear on the wrong spots(left or right)
     
  6. DemonHeadx
    OP

    Newcomer DemonHeadx Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Well also how do i save with this game? everytime i turn it off i have to start all over.
     
  7. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    The Save Option in the menu?
     
  8. tjas

    Member tjas The Gbatemp HRManager

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    972
    Location:
    BoZ
    Country:
    Netherlands
    Sorry you guy's nintendo blocked al the roms.. everyone that can't run pokemon throw away your flashcard deleted your gbatemp account.. I know it's a bummer but o well.. life of a pirate is ha(aargh)d sometimes.

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    Ah yes, I heard of that, It seems the dumped rom had a virus in it, that uploaded your friend code to the internet, thanks to this, Nintendo has blocked all those DS consoles from ever entering wifi.

    If you are still able to use it, that's because you recieved a second edition of the virus, one that disallowed you from ever entering the Elite 4.
     
  10. damnninja

    Newcomer damnninja Newbie

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Has anyone been able to play pokemon d/p on m3 perfect lite?
     
  11. cosmo-freak

    Newcomer cosmo-freak Newbie

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    6
    Country:
    Germany

    Is that really true or just a fake? [​IMG]
    I always thought Nintendo can't detect Roms. [​IMG]
     
  12. KillerHunter

    Newcomer KillerHunter Member

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    24
    Country:
    Canada
    Well I tried both of them. I can not event launch Diamond (Black Screens). And for the Pearl one, it plays, but if I save the save corrupt and I cannot load the game or delete it...

    This sucks [​IMG]

    lol, it also corrupted the half of my other game saves! I lost my game of Phoenix Wright, FF3, Kirby Squeak Squad and Elite Beat Agents... Is it normal?!?
     

Share This Page