m3 pda - how to put in english?

Discussion in 'M3 Adapter' started by bonethugs1999, Nov 27, 2006.

Nov 27, 2006
  1. bonethugs1999
    OP

    Newcomer bonethugs1999 Member

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    I just put it on my m3 lite and it seems pretty useful, only I have no idea what I'm doing because it's in Chinese. Is there an english version on the mini cd it came with or did they never come out with one?
     
  2. Tripp

    Member Tripp GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 17, 2006
    Messages:
    288
    Location:
    South East Florida
    Country:
    United States
    English version is not out yet... :'(

    They have said they are still working on it, hopefully soon... [​IMG]
     
  3. DownNout

    Newcomer DownNout Newbie

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    United States
  4. Dano2k0

    Newcomer Dano2k0 Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    Hi guys,

    Glad i found this thread, maybe their download is corrupt, but when i extract the files for the english PDA and install it to my Micro SD card i load the PDA program and it briefly flashes white then the screens turn black and stay this way, the chinese version works fine, but obviously this is no good to me.

    Anyone any idea on how to correct this?

    In a desperate attempt i even tried mixing files from the chinese version with the english to see if i could get it to startup, still without any luck [​IMG]

    Thanks everyone [​IMG]
     
  5. Mario81

    Newcomer Mario81 Newbie

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    Germany
    For me it works well (with v29..)....BUT it is still in chinese??? cant find out if you can switch to english...any help?
     
  6. alvina

    Newcomer alvina Member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    Same problem for me!!
    anyone have any idea why??
    [​IMG]
     
  7. guzh

    Newcomer guzh Member

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    16
    Country:
    Indonesia
    I've d/l-ed the English version, and installed it on my M3 Lite (w/ english f/w)... and when I started it all seem working fine with me. Like the picture submitted by DownNout everything else working fine.

    Just when touching the icon, the response takes a little bit time (is it beta version?)...
    My friend's M3 (w/ chinese f/w) also installed the English PDA prog. but apparently the languages still in chinese... so temporary conclusion is the f/w of your M3 cart does effect of this PDA program.

    PS> Can't find in setting menu to change the languages of this program.
     
  8. Mario81

    Newcomer Mario81 Newbie

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    Germany
    yes its a beta...the chinese version was 1.0 and the english is 1.1 beta ...you will see on startup screen.
    i have the english fw on my m3 cause i heard v30c is a little bit slow.so still have to wait ......... [​IMG]
     
  9. BrandonMills

    Newcomer BrandonMills Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    How about a mirror for the English PDA download?

    M3's FTP site bites.
     

Share This Page