M3 PDA DS

Discussion in 'M3 Adapter' started by alvina, Nov 16, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
Nov 16, 2006

M3 PDA DS by alvina at 5:23 AM (2,296 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. alvina
    OP

    Newcomer alvina Member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    Hi,

    I can't run the PdaDS.
    I downloaded the pdaDS.rar from m3adaptor.com,
    put the extracted pdaDS folder directly onto my SD,
    turn on the DS and click on the PDA icon in the menu, it loads, then it goes,
    " PDA files version error! Please copy right PDA files to root directory and try again! "

    anyone know what the problem is?

    Thanks [​IMG]
     
  2. Pikaash2586

    Member Pikaash2586 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    276
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    The PDA software is Chinese.

    ...Unless you know the language, I wouldn't recommend installing it.
     
  3. jaz

    Newcomer jaz Advanced Member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Messages:
    75
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia
    Yea I tried that once, doesn't work. The chinese PDA doesn't work with the english m3s.
     
  4. alvina
    OP

    Newcomer alvina Member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    hihi,

    yeah i know chinese, so i'd like to install it.
    my friend has an english M3 and the pdaDS works on his! [​IMG]

    dont know why it doesnt work on mine tho .....
     
  5. idulkoan

    Banned idulkoan Banned

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    188
    Location:
    Dixon, CA
    Country:
    United States
    This may be a little late now, but ill post it anyways for anyone with the same problem. Goto handheldsources.com, and click m3 slot 2 series. scroll down to the pda section and download your language. unzip the file, and copy pdads to the root of your card. Hope this helps!
     
  6. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    No one even uses slot-2 cards anymore. And even if you found the fix, don't resurrect a 4-year-old topic to post it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page