M3 lite perfect work in a GBAsp?

Discussion in 'M3 Adapter' started by Tikker, Apr 15, 2007.

Apr 15, 2007
  1. Tikker
    OP

    Member Tikker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    653
    Country:
    Canada
    I ordered my M3 lite for my NDS to get GBA support, and to hold more MP3s and some video (since my slot1 R4 was full with games)

    the M3 came with a GBA size case as well, and it made me wonder if it would also boot up if I stuck it in my GBAsp

    the package it came it made it sound like it should work in the GBA but mine doesn't
    is there any kind of special trick or configuration I need to do to make it work?
     
  2. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    It should boot into GBA mode, IF it's not a M3 Professional but a Perfect
     
  3. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    Both the professional and perfect will boot fine in GBASP in gba mode. That's why that case is there. The professional just has limited memory so the gba games that actually work are reduced.
     
  4. Tikker
    OP

    Member Tikker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    653
    Country:
    Canada
    that's what I thought

    Mine doesn't boot at all in my GBA SP

    it works 100% fine in my DS

    has anyone actually gotten it to work for sure?

    I've updated to the latest firmware(v32) and still no dice)
     
  5. gatorade

    Member gatorade GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    139
    Country:
    United States
    works fine on my gba with the case so I have no idea why it wouldnt...

    hopefully this gets resolved soon as now I have to hold back from purchasing a gba sp
     
  6. Shinji

    Member Shinji ҉҉ ҉҉

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,374
    Location:
    City of Delusion
    Country:
    United States
    I have an old M3 Perfect SD (redesign) that no longer loads GBA games [​IMG]

    As the subject of M3L Perfect in GBA systems, it works like a charm on v30 firmware.
     
  7. Tikker
    OP

    Member Tikker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    653
    Country:
    Canada
    ok I'll give that a whirl

    I've tried v29, 31 and 32, heh
    that'll learn me to skip 1
     
  8. Tikker
    OP

    Member Tikker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    653
    Country:
    Canada
    version 30 worked like a charm

    then for shitz and gigglez I upgraded to v32 and it works as well now..

    not sure what I was doing wrong the first time
     

Share This Page