M3 DS Simply stuck on 'Loading' screen

Discussion in 'M3 Adapter' started by joefriggenbloggs, Jul 30, 2007.

Jul 30, 2007
  1. joefriggenbloggs
    OP

    Newcomer joefriggenbloggs Newbie

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    My new M3 arrived today and I cannot get it to work.
    I've tried various different system software (1.03, 1.05, 1.06), and I get stuck at the same 'Loading...' screen every time.

    I have formatted my Micro SD to FAT16 but still the problem continues.

    Does anybody know how I can resolve this problem?
     
  2. suppachipmunk

    Member suppachipmunk GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    400
    Country:
    United States
    I had the same problem when I purchased an M3 Simply from modchipstore.com. I ended up having to send it back to them for a refund.

    Have you tried cleaning the contacts? Maybe reinserting the card with a little extra force to make sure it clicks in place?
    Is the MicroSD card inserted ALL the way into the SD card slot?

    These are the things I tried. Hope this helps.
     
  3. Jademalo

    Member Jademalo GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    330
    Country:
    United Kingdom
    Same thing haqppened 2 me..
     
  4. leetdude_007

    Member leetdude_007 Official GBAtemp Assassin That Has Never Killed An

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    998
    Country:
    United States
    Happens. Try deleting and replacing your dat file.
     

Share This Page