M3 DS Simply problem

Discussion in 'R4 DS' started by warmijwilfaain, Jan 22, 2008.

Jan 22, 2008

M3 DS Simply problem by warmijwilfaain at 1:44 PM (601 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. warmijwilfaain
    OP

    Member warmijwilfaain War Mage MILF

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,297
    Location:
    Kent. lolol
    Country:
    United Kingdom
    I bought the M3 DS Simply with a DS Lite about 7/8 months ago (which is the same thing basically as the R4), and fr 4 months or so it worked great, until my DS Lite started to get flickering, and now, turning it on, most of the time it's a black screen, and takes like 3 minutes or so for the screen to turn on.

    Can someone please help me with this problem? Thanks!
     
  2. warmijwilfaain
    OP

    Member warmijwilfaain War Mage MILF

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,297
    Location:
    Kent. lolol
    Country:
    United Kingdom
  3. B4mV

    Newcomer B4mV Member

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    I think your screen is broken [​IMG] ,it's not your M3 Simply.
     
  4. warmijwilfaain
    OP

    Member warmijwilfaain War Mage MILF

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,297
    Location:
    Kent. lolol
    Country:
    United Kingdom
    Aww crap.
    At least I have my old crappy DS Phat to play games on (Which isn't THAT crap actually [​IMG])

    Going to have to get ANOTHER DS Lite next year (my third next year, I'll make it a black one [​IMG])
     

Share This Page