M3 DS Real skin glitch

Discussion in 'M3 Adapter' started by damagedisdone, Jun 30, 2008.

Jun 30, 2008

M3 DS Real skin glitch by damagedisdone at 8:17 PM (1,331 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. damagedisdone
    OP

    Newcomer damagedisdone Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    [​IMG]

    The picture on the right is how it supposes to look like. The one on the left is what it actually being displayed.

    I don't know if this bother anyone else out there but if you go to the game option menu (Config/Cheat) You can see that the "BUTTON_START_OFF" button color is inverted from the its original palette. The problem is that it is not just the button color that gets inverted, but part of the background is also inverted in color. I know that it's a minor annoyance, but if skin is going to be customizable then you might as well make it look like it suppose to. Does anyone know if it's possible to fix the error or a place to report it to the M3 team, so they can try to fix it?
     
  2. gangsterboi

    Member gangsterboi GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    295
    Location:
    At my girlfriends house
    Country:
    United Kingdom
    is this after or before you press the start button?
     
  3. damagedisdone
    OP

    Newcomer damagedisdone Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Yes (the picture on the right side) that how it is being displayed before you press it.
     
  4. strata8

    Member strata8 Look! A pointless distraction!

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    618
    Location:
    over there
    Country:
    Australia
    That's the file cursor on top of the button.
     
  5. Boktai1000

    Newcomer Boktai1000 Member

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Fix- Install M3 Sakura
     
  6. damagedisdone
    OP

    Newcomer damagedisdone Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Thanks strata08 I guess I never thought that they would be the default position of the cursor.
     

Share This Page