Luma3DS rebooting 3ds instead of loading emu/rednand

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Aeturnus, May 13, 2016.

  1. Aeturnus
    OP

    Aeturnus Advanced Member

    Newcomer
    56
    11
    Jan 30, 2015
    United States
    I recently followed Plailects guide up through part 3 on an O3DS to get it going for my niece. However, when I run luma, it prompts for me to choose lumas options (show which nand), and then i hit start to reboot. it then reboots, back through menuhax, and loads HBL as expected. Then, i run luma.....and it reboots, runs themehax, and goes back to hbl. Trying again yields a black screen. Help?
     
  2. Temptress Cerise

    Temptress Cerise Miss Magic~ <3

    Member
    2,181
    1,415
    May 1, 2016
    United States
    Do you have the luma folder on the root of your sd card?
     
  3. Aeturnus
    OP

    Aeturnus Advanced Member

    Newcomer
    56
    11
    Jan 30, 2015
    United States
    Yes, I do. Actually, I think I just found my issue though while re-reading my post. When copying sysnand to emu, im guessing it would pull along the themehax too....including my boot if no keys are pressed setting. So, sysnand boots, Triggers THax. THax loads HBL. HBL loads Luma. Luma loads rednand. Rednand triggers THax. THax loads HBL. HBL loads luma. Luma tries to load the already running Rednand, blackscreens. lemme kill my themehax and try again
     
  4. Temptress Cerise

    Temptress Cerise Miss Magic~ <3

    Member
    2,181
    1,415
    May 1, 2016
    United States
    If they're still linked, then yeah, that's what's happening.
     
  5. Aeturnus
    OP

    Aeturnus Advanced Member

    Newcomer
    56
    11
    Jan 30, 2015
    United States
    Welp. That fixed it. sigh. And here I considered myself a 3ds veteran.