1. Furqaan12

    Furqaan12 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2021
    Messages:
    79
    Country:
    Mauritius
    Thanks but my sd is not 64 its 16

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    And i am a noob on 3ds

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Hey i have another question please answer me

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I wanted to jailbreak my ps4
     
  2. Hayato213

    Hayato213 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    8,986
    Country:
    United States
    Ask in the PS4 AIO Guide about the PS4, wrong thread to asks about the PS4. Link below.
    https://gbatemp.net/threads/aio-ps4-exploit-guide.497858/page-482#post-9367974

    Also edit your post, don't multiple post, it is harder for other to read. There is an edit button under your post.

    1.PNG
     
    Last edited by Hayato213, Feb 16, 2021
    Tyvar1, fmkid and KleinesSinchen like this.
  3. Furqaan12

    Furqaan12 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2021
    Messages:
    79
    Country:
    Mauritius
  4. Furqaan12

    Furqaan12 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2021
    Messages:
    79
    Country:
    Mauritius
    hello
    i wanted to know when i download games in my 3ds using fbi
    can i uninstall fbi and continue to play games install by fbi
     
  5. BaamAlex

    BaamAlex CVE-2018-6242
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2018
    Messages:
    3,593
    Country:
    Germany
  6. Furqaan12

    Furqaan12 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2021
    Messages:
    79
    Country:
    Mauritius
    ok even withoute the sd card
     
  7. BaamAlex

    BaamAlex CVE-2018-6242
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2018
    Messages:
    3,593
    Country:
    Germany
    Obviously not. The games are installed on it.
     
    lone_wolf323 likes this.
  8. Furqaan12

    Furqaan12 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2021
    Messages:
    79
    Country:
    Mauritius
    after isntalling cfw i got a problem my nintendo turn only the blue light and off



    some people said the boot.firm is missing but it was not missing for me

    everything was correct on the sd card

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    so as i am a noob i format the sd card

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    now i dont know what to do and decide to bring my 3ds to a repair shop

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    i want to know if this problem arise again what should i do
     
  9. BaamAlex

    BaamAlex CVE-2018-6242
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2018
    Messages:
    3,593
    Country:
    Germany
    The boot.firm is missing
     
  10. Furqaan12

    Furqaan12 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2021
    Messages:
    79
    Country:
    Mauritius
    the boot.firm was there i replace it but nothing happen
     
  11. BaamAlex

    BaamAlex CVE-2018-6242
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2018
    Messages:
    3,593
    Country:
    Germany
    But that's the only issue.
     
  12. fmkid

    fmkid Just another GBATemp's random guy
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2015
    Messages:
    1,914
    Country:
    Colombia
    Then, the console SD card hasn't an adequatelly format, or is damaged/corrupted/faulty, or isn't well inserted into the corresponding slot

    Or even could be possible that your console actually has an outdated hack (like A9LH or B9S 1.0).

    In any case, I would recommend to you that follow this exactly post
     
    Last edited by fmkid, Feb 19, 2021
  13. Furqaan12

    Furqaan12 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2021
    Messages:
    79
    Country:
    Mauritius
    thank you for helping me bro's
     
    alexander1970 likes this.
  14. MaladroitJoypad

    MaladroitJoypad Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    86
    Country:
    Germany
    So, I have the urge to play online again, but I dont know if Im good to go, to just update via system settings.

    As far as I remember updating Luma and then updating the system, correct? Im on version 11.9.0-42 and Luma has just updated to 2.5, not sure if everything is ready to get the update.

    Do they actually still update the firmware of 3DS? Seems kinda weird, especially with Citra being full released now.
     
  15. fmkid

    fmkid Just another GBATemp's random guy
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2015
    Messages:
    1,914
    Country:
    Colombia
    First update Luma, then the system. Or, better, you can follow this post I made (in order to update all that it could be neccesary and/or putting Luma on CTRNAND too)

    PS: And no, latest Luma CFW version isn't 2.5 (it's 10.2.1 at this date). You're confusing with "Luma Updater" app (that's not the same thing at all, but is an usual confusion)
     
    Last edited by fmkid, Mar 1, 2021
  16. MaladroitJoypad

    MaladroitJoypad Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    86
    Country:
    Germany
    So, my Luma Updater says Im on 9.1-89cc6ed, but Im pretty sure I did all those things in that linked guide a long time ago. If I understand it correctly, I need to do Section VI to get the latest Luma3DS right?
     
  17. BaamAlex

    BaamAlex CVE-2018-6242
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2018
    Messages:
    3,593
    Country:
    Germany
    Download luma from here.
     
  18. MaladroitJoypad

    MaladroitJoypad Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    86
    Country:
    Germany
    OK, that was it! MHXX and MH4U (+multiplayer) working, thanks.
     
    Tyvar1, alexander1970 and BaamAlex like this.
  19. fmkid

    fmkid Just another GBATemp's random guy
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2015
    Messages:
    1,914
    Country:
    Colombia
    Do it once (a long time ago) isn't enough, because both Luma and system firmware versions are updated. And the post I linked obviously works to update the Luma CFW (perform the "finalizing-setup" and the CTRNAND Luma guide is optional, but reccomended).

    Anyway, you (apparently) already get it
     
    Last edited by fmkid, Mar 1, 2021
  20. Furqaan12

    Furqaan12 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2021
    Messages:
    79
    Country:
    Mauritius
    Hello i want to know if this problem arises twice

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    And how it arise
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Firmware, Luma3DS, Custom