Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Localhorst86

    Localhorst86 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2014
    Messages:
    2,343
    Country:
    Germany
    Wait, we do? I figured they would be entirely legit. Gonna have to check them later using pkhex.

    Gesendet von meinem Elephone P6000 mit Tapatalk
     
  2. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    4,125
    Country:
    United States
    No, but you can do a region change (though this will remove your ability to access the eshop)
     
  3. obito

    obito I can have a title?! :O
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    348
    Country:
    New Zealand
    I see, so using the region change feature will change the language too. If I install A9LH and cfw on a J2DS, and change the region to match my AUS 3ds, can I do a system transfer of my 3ds to it? my 3ds has eshop titles on it.
     
  4. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    4,125
    Country:
    United States
    No, the region emulation feature included in ARN will not change your region. If you want to change your 3ds region, follow this guide after having already installed a9lh: https://github.com/Plailect/Guide/wiki/Region-Changing
     
  5. obito

    obito I can have a title?! :O
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    348
    Country:
    New Zealand
    I see. Thanks for the helpful responses!
     
  6. Windylacine

    Windylacine GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 15, 2016
    Messages:
    381
    Country:
    Denmark
    Yeah, after I got them, I checked their origins in PkHex where we received ours from, they were set in our own countries instead of Korea or Japan where they originally distributed, even if they're legit.
     
  7. Aurora Wright

    OP Aurora Wright GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    1,549
    Country:
    Italy
    Probably the game's code has the region saved in the savefile (it was like that in previous generations)
     
  8. Windylacine

    Windylacine GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 15, 2016
    Messages:
    381
    Country:
    Denmark
    That's right, region and country origins were implemented from two generations ago? (4th gen and onwards)
     
  9. Audioboxer

    Audioboxer GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    525
    Country:
    Getting error 007-6106 when using a ticket via E-shop. If I use FBI CDN the download freezes around same point (I'd say around 80~90%). Other ticket downloads have worked fine, but this one is 1.8GB so the largest I've tried yet.

    Best to try formatting sd-card? Or is this a known error with a fix? Cheers
     
    Last edited by Audioboxer, Apr 26, 2016
  10. princeken09

    princeken09 그 "멋진" 남자
    Member

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Messages:
    130
    Country:
    Try deleting the ticket and re-installing. If that doesn't work, then probably a wrong encrypted title key.
     
    Audioboxer likes this.
  11. Audioboxer

    Audioboxer GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    525
    Country:
    Thanks, will do. I thought if ticket was bad it wouldn't even start downloading though?
     
  12. Audioboxer

    Audioboxer GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    525
    Country:
    Hmm it has worked fine now after a format of my SD card, and choosing cluster size 32kb instead of auto (auto might have been 32 anyway). Either way I got rid of my emunand as well while formatting so two things done at once.

    edit: Spoke too soon. FBI had passed 95% when I posted this so I assumed okay. Got to 100% then errored on install.

    Code 0xD8E0806A
    Desc: Cert signature or hash check failed (106)

    Must be a dud tik file then.
     
    Last edited by Audioboxer, Apr 26, 2016
    princeken09 likes this.
  13. princeken09

    princeken09 그 "멋진" 남자
    Member

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Messages:
    130
    Country:
    It will download (eshop), but stop at around 95%, because it cannot decrypt the files before installing them. Same goes with FBI, it will stop at around 95%.
     
    Audioboxer likes this.
  14. jimmyleen

    jimmyleen GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2016
    Messages:
    1,171
    Country:
    According to the Luma3DS nightlies the stable version will be able to skip the eshop update if the updated NAND was not booted. :yay:
     
  15. Rayan92

    Rayan92 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 1, 2015
    Messages:
    91
    Country:
    Hi all I'm on O3DS (2DS). Running Aureinand 10.7 and Sysnand 9.2. I am having issues installing CIA files. On menuhax manager I load FBI and I choose install destination SD and when I try to install the cia. file it stays a couple of seconds at 0% then it tells me " Invalid Signature".

    Any one knows how to fix his
     
  16. jerrmy12

    jerrmy12 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 8, 2016
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    You have to load cfw first
     
  17. Mana.Burn

    Mana.Burn Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Just wanted to say thanks to Plailect for the awesome modding guide and everyone who has had a hand in creating the tools needed to perform the process. I successfully performed the modification on a N3DS XL and a 2DS with A9LH and Luma3DS. Thank you much!
     
    qi_synergist likes this.
  18. Rayan92

    Rayan92 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 1, 2015
    Messages:
    91
    Country:
    hi there thanks for fast reply. How do I do that?
     
  19. MissYumi

    MissYumi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2015
    Messages:
    63
    Country:
    Gambia, The
    Hi everybody,

    I recently installed Luma3DS on my O3d and it works fine. Today I tried to install Luma3DS on my N3ds but it doesn't boot. I placed the same files in the same folders onto my sd card like I did with my O3DS but my N3D does not boot to luma. I only get a black screen.

    Did I miss something? I checked the files and filesize twice. I am using HBL on both systems.
     
  20. metadeath

    metadeath Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    OK so question for you guys; I followed the guide, got everything installed, now the 3ds had stuff on it prior (ie my mii game progress's, my themes, etc etc) how can i get back to that configuration the 3ds was in just with all the new goodies still intact?
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Firmware, Luma3DS, Custom

Thread Status:
Not open for further replies.