Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VIERcntHOLZ

    VIERcntHOLZ yep, theres missing an "u".
    Member

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    183
    Country:
    Germany
    Ah, okay, I see. Just thought about that, because this System Menu "patch" seemd so simple, yet powerful.
    Did I understant that right, that the CFW just isnt able to patch the System Menu by itself yet? :-)
     
  2. urherenow

    urherenow GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3,556
    Country:
    United States
    You didn't read carefully enough (more to the point... you didn't bother following any links). It already does. https://github.com/yifanlu/3ds_injector/releases

    Edit: derp. I guess you meant added to AuReiNand. With the loader though, it's already done. Nothing to implement.
     
  3. tiduscrying

    tiduscrying that butt...
    Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    506
    Country:
    United States
    Aha, I did though... Read through the write up on his blog at least. I saw his release on Github, just not that one I guess. Thanks for pointing it out.

    I believe so. No CFW has implemented that sort of patching yet, but with this new loader by yifanlu, it might be done soon.
     
    Last edited by tiduscrying, Mar 28, 2016
    VIERcntHOLZ likes this.
  4. urherenow

    urherenow GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3,556
    Country:
    United States
    :blink:
    Nice try, but there is only 1 release on his git.
     
  5. Sir BLaDE

    Sir BLaDE GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 22, 2016
    Messages:
    111
    Country:
  6. urherenow

    urherenow GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3,556
    Country:
    United States
    with old what?
     
  7. Sir BLaDE

    Sir BLaDE GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 22, 2016
    Messages:
    111
    Country:
    old 3ds
     
  8. urherenow

    urherenow GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3,556
    Country:
    United States
    ah... I see. But just do the loader part and forget about the Cosmo CFW. Do the loader, and there is nothing else to be done with AuReinand (I think :unsure:). It'll just work.

    https://github.com/yifanlu/3ds_injector
     
    Last edited by urherenow, Mar 28, 2016
    Sir BLaDE likes this.
  9. handheldvet

    handheldvet Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 29, 2016
    Messages:
    73
    Country:
    I can't even get mine to boot up, and all the files are in the right places, it just doesn't want to boot up for me O.o
     
  10. Supster131

    Supster131 (づ。◕‿‿◕。)づ *:・゚✧
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    3,315
    Country:
    United States
    A9LH or Menuhax?
     
  11. handheldvet

    handheldvet Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 29, 2016
    Messages:
    73
    Country:
    Both now -.-. Last night, it was only A9LH that wouldn't load, since I was told to change my theme to stop menuhax booting up as "i didn't need it" I can't even get that working now.

    I'm new to all this you see, so if there was a problem there, I couldn't pinpoint it myself
     
  12. Supster131

    Supster131 (づ。◕‿‿◕。)づ *:・゚✧
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    3,315
    Country:
    United States
    Delete menuhax, you no longer need it with A9LH.
    Make sure you're on the latest version of AuReiNAND.
    Place the firmware.bin file in the /AuReiNAND/ folder.
    If you're mainly using sysNAND, press Select when booting up your 3DS and enable all 3 options.
     
  13. androgynus

    androgynus Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2014
    Messages:
    86
    Country:
    Canada
    Hey people. So i installed a9lh recently and everything is good. I was asking myself if there was a way to load FTPbrony early when booting as A9lh is allowing me with decrypt9,emu9 and so on. The only reason im asking this is if i updated my 3ds but CFW does not support lastest nintendo update, i dont really wanna open/close my N3ds all the time to switch data in my microSD card (and so why it would be an interesting idea if possible to be able to boot FTP early).
     
  14. Omegadrien

    Omegadrien GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 4, 2015
    Messages:
    1,715
    Country:
    France
    For now, I see 2 possibilities:
    1- Wait for smea (and others) to release an a9lh homebrew laucher.
    2- Don't update your console with latest update until someone confirm that all is OK.
     
    Last edited by Omegadrien, Mar 28, 2016
  15. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Hey Aurora Wright! Can you converge arm9loaderhay with the loader? It supports passwords and different button combinations! maybe instead of binary, you can make the folders say: YBLR - indicating that the Y , b, l, and r button are being pressed to go into the payload. also currently, arm9loaderhay only supports Fix94's A9LH and the passwords are limited to being: LEFT,RIGHT,DOWN,UP,A and you have to press it really slowly and deliberately
     
  16. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    4,123
    Country:
    United States
    No, we have not gotten netcode running under arm9loaderhax.

    What do you mean CFW does not support latest nintendo update?
     
  17. Seita

    Seita GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    589
    Country:
    Does someone have firmware.bin with SHA1 : 2c9b63126e3ed3d402d3e6e01b966675a46a3dae
    I have been trying to find it but no luck. The only one I found is from NTR but doesn't work with YifanLu's cfw.
     
  18. androgynus

    androgynus Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2014
    Messages:
    86
    Country:
    Canada
    Well, just that you update but sometime the CFW does not yet support the new update so it give a black screen?
     
  19. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    4,123
    Country:
    United States
    Ah, I gotcha. That being said, just read the threads first whenever an update comes out and you'll be fine.

    Like I said, we haven't been able to get netcode running on a9lh yet, so until that happens no FTP.
     
  20. Supster131

    Supster131 (づ。◕‿‿◕。)づ *:・゚✧
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    3,315
    Country:
    United States
    That'll only happen when a new NATIVE_FIRM is released. The devs would just need to patch the new FIRM so the CFW can support it.
     
    peteruk likes this.
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Firmware, Luma3DS, Custom

Thread Status:
Not open for further replies.