Loadiine and HBL stay only 1 sec. Help !

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by kretosdan, May 7, 2016.

  1. kretosdan
    OP

    kretosdan Member

    Newcomer
    25
    2
    May 7, 2016
    Tried 4 different SD cards, tried both local host and online methods, every thing works Loadiine/HBL lunch and stay just for one second then exit to mii maker, i'm on 5.5.1
     
  2. Ethan2

    Ethan2 Advanced Member

    Newcomer
    83
    11
    Jun 26, 2015
    use,
    loadiine.ovh

    but first of all, delete browser cookies
     
    kretosdan likes this.
  3. kretosdan
    OP

    kretosdan Member

    Newcomer
    25
    2
    May 7, 2016
    did that already same thing, loadiine/HBL runs then after a second exit to mii maker
     
  4. SlimPortable

    SlimPortable GBAtemp Regular

    Member
    253
    46
    Aug 18, 2015
    United States
    Did you get the latest stable release of loadliine, Beta 0.2 (or something like that)? If that's the version you're using, try replacing the .elf with the one from the latest nightly build.
     
    kretosdan likes this.
  5. Red9419

    Red9419 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    526
    673
    Apr 17, 2014
    Make sure you have the latest files on your Sd card.
     
  6. kretosdan
    OP

    kretosdan Member

    Newcomer
    25
    2
    May 7, 2016
    i'm using the latest files double checked , thank you for your reply
     
  7. Red9419

    Red9419 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    526
    673
    Apr 17, 2014
    When exactly does it happen. On loadiine.ovh click hbl and of it kicks you into mii maker then exit and go into the browser ( also try smash bros? Not sure if it would work). Did you delete cookies and delete save data?
     
    kretosdan likes this.
  8. kretosdan
    OP

    kretosdan Member

    Newcomer
    25
    2
    May 7, 2016
    it happen just after Loadiine or HBL launch , i see the icons of games for couple seconds then exit to mii maker ,i delete cookies and delete save data every time , and i don't have smash unfortunately :S
     
  9. Red9419

    Red9419 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    526
    673
    Apr 17, 2014
    Try exiting Mii Maker and go back to the browser and enter the launcher again.
     
    kretosdan likes this.
  10. kretosdan
    OP

    kretosdan Member

    Newcomer
    25
    2
    May 7, 2016
    when i do that i get white screen every time , only once i get "fsgetmountsource faild"
     
  11. Red9419

    Red9419 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    526
    673
    Apr 17, 2014
    I get that error when I don't have the files on my SD card. Make sure your Card has /wiiu/apps/loadiin_gx (or homebrew_launcher). Not sure if this is only for hosting, but make sure the have the appropriate files on the root of your SD card. I uploaded a rar file you should try. Start with a fresh SD card and drap All files from the .rar to the root of your SD card, then launch the exploit at loadiine.ovh
    Download
     
    Last edited by Red9419, May 8, 2016
    kretosdan likes this.
  12. kretosdan
    OP

    kretosdan Member

    Newcomer
    25
    2
    May 7, 2016
    i have all the files, but i will start fresh with your zip, thank you very much
     
  13. kretosdan
    OP

    kretosdan Member

    Newcomer
    25
    2
    May 7, 2016
    used your files Loadiine launch and exit to mii maker after a second , no luck :(
     
  14. Red9419

    Red9419 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    526
    673
    Apr 17, 2014
    Hmm. I have no idea what it can be. Just out of curiosity, but do you have anything in the games folder? I heard some people's gamepad have been pressing buttons on their own inside loadiine. Does it happen with every .elf you try to load?
     
  15. kretosdan
    OP

    kretosdan Member

    Newcomer
    25
    2
    May 7, 2016
    yes i do have games, its not just loadiine HbL act the same , just wiped out the system and unlinked it from my ID maybe something went wrong !
     
  16. Red9419

    Red9419 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    526
    673
    Apr 17, 2014
    That would be the only thing I could recommend in doing. If it still doesn't work then I wont be of much help. Hope you fix it.
     
  17. kretosdan
    OP

    kretosdan Member

    Newcomer
    25
    2
    May 7, 2016
    FINALLY !! the problem was the home button cause its lose a little bit , you helprd me to think of it "I heard some people's gamepad have been pressing buttons on their own inside loadiine" .. thank you my friend , wish you a great evening/night :)
     
    Red9419 likes this.