Licks Media Player Alpha2 Released

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Opium, Feb 7, 2007.

Feb 7, 2007
  1. Opium
    OP

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia







    Licks Media Player Alpha2 Released

    iPod style media player








    Lick's iPod inspired media player has been resurrected from the grave and released in a fully usable form. A programmer by the name of Lucas picked up the project and completely re-wrote the application, including adding DLDI support.



    [​IMG]



    This is only an early alpha release so the author warns there may be a few bugs and only basic functionality. At the moment sound quality is no where near the quality of Moonshell so expect to only be using this release for testing purposes.



    [​IMG] Download



    [​IMG] Source


     
  2. naz2x

    Newcomer naz2x Advanced Member

    Joined:
    Dec 28, 2006
    Messages:
    51
    Country:
    United Kingdom
    The player works great on M3 lite and R4 [​IMG]
     
  3. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    does using diffrent media players make the sound better [​IMG]
     
  4. 7llusion

    Member 7llusion GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    114
    Country:
    France
    If Lucas is reading here are some bug reports:
    -Annoying flickering sprites can be seen
    -In a song that has a foreign character such as "à", the word after stays stuck on the screen forever...
    -Closing the DS does not put it into sleep mode.
    Thats all!
    Now for the good part^^:
    I love this player, if all the bugs get corrected I'll use this instead of Moonshell!
    Illusion
     
  5. Gestahl

    Member Gestahl GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Messages:
    112
    Location:
    Moscow
    Country:
    Russia
    This one made me chuckle. [​IMG]
     
  6. j0e

    Newcomer j0e Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    France
    Doesn't work with my M3 simply. It's just written "Starting..."
     
  7. serginsurge

    Newcomer serginsurge Advanced Member

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    83
    Location:
    goias, brasil
    Country:
    United States
    Thats because you have to patch it with the r4/m3 dldi
     
  8. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    good work. looking forward to the next release.
     
  9. darksavior

    Member darksavior GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    231
    Country:
    United States
  10. Maupi

    Newcomer Maupi Newbie

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    9
    Country:
    Netherlands
    Great project!!
    Unfortunately it doesn't seem to work on the m3 simply.
    I patched it using the r4-dldi, but it freezes on the main screen saying "startup"...
    Anyone managed to get it working on a m3 simply?
     
  11. id242

    Member id242 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    377
    Location:
    Pacific Ocean
    Country:
    United States

Share This Page