Licks Media Player Alpha 2 on r4

Discussion in 'R4 DS' started by cris92x, May 10, 2008.

May 10, 2008
  1. cris92x
    OP

    Member cris92x GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    419
    Country:
    United States
    Has anyone ran LMP alpha 2 on the r4? all i get is black screen with wierd white scribbles which are basically the top menu other than that its pitch black like my ds....
    The normal stable LMP works on my r4 but i dont think you can load skins on that one thats why i want the new alpha
     
  2. Sephi

    Member Sephi fool

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    1,850
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
    you need a skin in lmp-ng folder in the root of your card, it must be in a zip folder. you can get the skins from the site, a default one should be included

    x:\lmp-ng\skins\

    thats where your skins should be placed


    the other skins- here
     
  3. cris92x
    OP

    Member cris92x GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    419
    Country:
    United States
    I see... thanks for the fast reply, and i already have the skins I wanted i just couldn't put them on
     
  4. distorted.freque

    Member distorted.freque I'm getting mixed signals here!

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    776
    Location:
    Right about...here.
    Country:
    Canada
    Like you couldn't put them in the folder or something? I'm confused.
     
  5. Sephi

    Member Sephi fool

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    1,850
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
    if the screen is all black and messed up, then you do not have any skins in the \lmp-ng\skins\ folder. remember they must be .zip folders. do not extract them.
     
  6. Hickeyl

    Member Hickeyl GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    244
    Location:
    UnderNet
    Country:
    United Kingdom
  7. Holaitsme

    Member Holaitsme 10/10 would be loyal again

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    846
    Country:
    United States
    heres what i did to fix mine

    make lmp-ng folder on your root and then in that put a subdirectorie called skins then put in the zip files that came with it and then
    put the lmp-ng alpha 2 dldi patched were ever you want
    i d k if this is acurate but i don remember as i havent used my ds in about 2 months since it got stolen

    go here to find out how to install it put skins and remember it has to be in the root
     
  8. krazykirk

    Member krazykirk GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    399
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Just put the lmp-ng file wherever you want, but make sure that theres a skins directory in the same folder. In that skins folder, just put the zipped skin files in there. (DO NOT EXTRACT THEM) It took me forever to figure out that you're not supposed to extract the skin files >_
     

Share This Page