Legend of zelda ocarina of time 3D Multiplayer metdo teory

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by mr_emerald90, Apr 25, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mr_emerald90
    OP

    Newcomer mr_emerald90 Advanced Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    55
    Country:
    Brazil
    Maybe connect 2 3ds in a computer with internet with a programa in pc,can it works?
     
  2. shadowth1000

    Newcomer shadowth1000 Newbie

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
  3. mr_emerald90
    OP

    Newcomer mr_emerald90 Advanced Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    55
    Country:
    Brazil
    but if use a hack programa to hack zelda oot 3ds.
     
  4. Fyrus

    Member Fyrus Artilleur Carmin

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    766
    Location:
    Marseille - France
    Country:
    France
    Since when there's multiplayer in Ocarina of Time 3D ? Also, what program do you even intend to use, since there's none available at the moment.
     
  5. Zaertix

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Since when is there MP in OoT anyway?
     
  6. Fyrus

    Member Fyrus Artilleur Carmin

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    766
    Location:
    Marseille - France
    Country:
    France
    OoT had hacks that allowed to control some other Links (although the camera would only follow the real Link)
     
  7. CollosalPokemon

    Member CollosalPokemon ばん。。。かい

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    681
    Country:
    United States
    Yeah! It would be so easy because the 3DS has no protection and in fact Nintendo is giving away retail keys and how to build homebrew for free!!!

    It's especially possible because OoT 3D uses wireless functions!!

    :trollface:
     
    2 people like this.
  8. shadowth1000

    Newcomer shadowth1000 Newbie

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Think about it like this. In order to to add in multiplayer to OoT 3D, you would have to add in a network infrastructure because the game doesn't have one. You would basically have to recode large portions of the game in order to handle multiple players at one time. One cannot do that magically with a "program" or at least it's not as easy as you make it seem.
     
  9. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,657
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    @OP

    No, just no. This thread will go down in flames, so I'm closing it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page