Lameboy RAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by epicelite, Aug 1, 2008.

Aug 1, 2008
  1. epicelite
    OP

    Member epicelite Equal opportunity ass kicker.

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    1,477
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    WHY THE HECK WOULD YOU PUT THE LOAD BUTTON RIGHT UNDER SAVE?!?!?!?!

    AND THERE IS NO SAVE CONFIRMATION!

    So I go and just nudge the touch screen so I can hit save right, BUT NO I TOUCHED IT FOR A SECOND TOO LONG AND IT LOADED MY PREVIOUS GAME!

    AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
    HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    30 MINUTES OF GRINDAN' DOWN THE FREAKING DRAIN BECAUSE THE STUPID LOAD BUTTON IS WAY TOO SENSEITAVE AND WAYYYYY TO CLOSE TO THE SAVE BUTTON!

    How do I hack a Pokemon red sav file and make my stupid magikarp level 19... [​IMG]

    ALL I WANTED IS A GARYDOS!
     


  2. Sephi

    Member Sephi fool

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    1,850
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
    Take the rage to your blog.
     
  3. Jhongerkong

    Member Jhongerkong GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Messages:
    405
    Country:
    Canada
    You couldve just hit R, then used buttons to access the menu
     
  4. epicelite
    OP

    Member epicelite Equal opportunity ass kicker.

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    1,477
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    Yes, because EVERYBODY has time for a blog. GTFO.
     
  5. Sephi

    Member Sephi fool

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    1,850
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
    nou. No one here really cares about your rage.

    Posting a blog on gbatemp.net is like posting a new topic, so it takes the same amount of time.
     
  6. Pizzaroo

    Member Pizzaroo douchebag

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    1,161
    Country:
    United States
    I think he meant the BLOG SECTION OF GBATEMP! its there, dont be so lazy as to scroll down the page a bit more >_>
     
  7. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    Yes, because it take SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO long to scroll down.

    EDIT: Fack, too slow. BTW, STOP SPAMMING JUST BECAUSE YOU AREN'T GOOD AT STUFF
     
  8. evoo1

    Member evoo1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    109
    Location:
    Vienna
    Country:
    Austria
    a wise man you are [​IMG]


    seriously, less rage and more brain. This guy just showed you how to do it [​IMG]
     
  9. Japhle

    Member Japhle GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    236
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    That isn't as bad as stuff that can happen in nesDS, You can't even use the buttons, And I'm all like, "Frick! I just lost my data for SMB 3 of a level which was quite difficult, GOD! let me pass it easilier!"
     
  10. epicelite
    OP

    Member epicelite Equal opportunity ass kicker.

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    1,477
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    I am not playing nesDS tho. This is LAMEBOY .11

    Also I asked a LEGITIMATE QUESTION! HOW DO I EDIT SAVE DATA FOR POKEMAN GAMES!
     
  11. carterman

    Member carterman GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    226
    Location:
    Lubbock, TX
    Country:
    United States
    [​IMG]


    ...sorry, it had to be done. I'm sorry for your loss. Just be glad it wasn't a real copy of the game, and you loaned your 'friend' your copy and the idiot started up a new file and erased your 50 hour file with 146 Pokemon. You try burying a body when you're a 12-year-old!
     
  12. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    You lost 30 freaking minutes of work. Big deal. Live and learn, and use the buttons next time and not the touchscreen.
     
  13. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
    I hate it too, it's happened to be me a lot lately.
    I use buttons only though, no stylus... but still! I sometimes end up picking the wrong option and I sometimes waste some play time, which can be annoying.
     
  14. Searinox

    Member Searinox Just a taste~ ;3

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,626
    Location:
    NastyBadPlace Pingas: Yes sir!
    Country:
    Romania
    30 minutes? I've lost hundreds of hours when bootleg'd pokemon cartridges ran battery-dry. You are not hardcore.
     
  15. Japhle

    Member Japhle GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    236
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    Agreed, Thrity minutes is nothing especially when you don't even have to pay for the game.
     
  16. DjoeN

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,928
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    So much noise for nothing!
     
  17. Sephi

    Member Sephi fool

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    1,850
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
    There's pokesav, but I'm pretty sure it doesn't work on the older games.
    Oh, and enough with the capslock, it's really annoying.

    You fail pretty hard if you can't use the lameboy menu, I've never had any problems. The screen isn't actually over sensitive, I have to touch the load button directly on the text for it to work. The menu easier to use if you just use buttons, since you don't need to take your hand off the right side of your DS. Either your screen is messed up/needs calibration, or you have incredibly unsteady hands.
     
  18. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    You probably could have redone that 30 minutes in the time you spent on this thread
    Nobody likes people talking in caps locks
     
  19. john.jingle

    Member john.jingle GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    279
    Country:
    United States
    Go to your GBC folder in your microsd. Drag and drop your .sav and .rom file for PKMN Red onto your Desktop or whatever. Play your PKMN Red with the .sav file on an emulator like Visualboy. Input codes for infinite exp or whatever suits your fancy and then save ingame again. Then take that .sav file and drag and drop it back into your microsd.
     
  20. GGC

    Newcomer GGC Advanced Member

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    79
    Country:
    United States
    I also have a question about LameBoy: I'm playing Metroid II but it doesn't seem to save.
    I saved the first time in the game (save point), this one worked but all the saves I've made after that don't work at all.
    Should I use LameBoy's save system instead (R button)?
    Thanks for the help!
     

Share This Page