Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RareKirby

    RareKirby GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    Is internet require? cause i've been modding all offline to avoid bans
     
  2. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
    It's not Horizon internet so you're fine
     
  3. RareKirby

    RareKirby GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    What does that mean?
     
  4. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Going online in Lakka doesn't contact Nintendo's servers at all, which means you should be fine. It's completely separate from the Switch's main OS.
     
  5. RareKirby

    RareKirby GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    Can I use Xecuter pro to run this? instead of having my pc on and putting foil on controller slot?
     
  6. Deleted User

    Deleted User Newbie

    You can use whatever you want as long as your console enters RCM, be it a jig or foil. You will need to plug your switch into your PC as I don't know of any alternatives.
     
  7. RareKirby

    RareKirby GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    so do i have to remove the boot file with cfw on it to use this?
     
  8. Deleted User

    Deleted User Newbie

    I'm really not an expert with SX stuff, but you should be fine with leaving everything on your SD card.
     
  9. RareKirby

    RareKirby GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    going RCN boots up xecuter
     
  10. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Do you still have the dongle plugged into your switch?
     
  11. RareKirby

    RareKirby GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    sorry for being dumb i get it now lol. has anybody ever been banned doing this?
     
  12. Deleted User

    Deleted User Newbie

  13. RareKirby

    RareKirby GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    494
    Country:
    United States
  14. Darth Meteos

    Darth Meteos Entertainer
    Member

    Joined:
    Jan 6, 2015
    Messages:
    1,300
    Country:
    United States
    It shouldn't be possible, since you're not booting any part of Horizon.
     
  15. Deleted User

    Deleted User Newbie

    I haven't seen anyone get banned for using Lakka specifically yet, but you should always be prepared for it when you hack your switch anyway.
     
  16. RareKirby

    RareKirby GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    are sounds fixed yet?
     
  17. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Only if you have a bluetooth audio device, which is a bummer.
     
  18. RareKirby

    RareKirby GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    So if i connect to mybluetooth headphones or speakers it'll work? I have both C:
     
  19. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Perfect! There's a section in the FAQ that tells you how to pair your devices to it, though I never got around to actually trying it myself.

    Here's the section:
    1. Make sure that Audio driver is set to pulse and Audio and Audio sync are enabled
    2. Enable Bluetooth in Services
    3. Pair your headset using SSH : (use Putty on Windows, credentials are root and root)
      1. bluetoothctl
      2. agent on
      3. scan on
      4. Wait for your headset to show up and see its MAC address
      5. pair XX:XX:XX:XX:XX:XX, put the correct MAC address (protip : use tab-completion)
      6. trust XX:XX:XX:XX:XX:XX
      7. connect XX:XX:XX:XX:XX:XX
    4. If the audio is choppy, make sure to update the boot/tegra210-nintendo-switch.dtb file on your SD card (take the one from the latest update archive)
    5. After a reboot, it should autoconnect to your device if it’s available and still paired

      There's probably a more detailed guide for doing this, but it's all I could find.
     
  20. stephrk398

    stephrk398 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 29, 2018
    Messages:
    523
    Country:
    United States
    Still FAT32 only? exFAT a no go still?
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - retrogaming, RetroArch, includes

Thread Status:
Not open for further replies.