1. Kriogenic

    OP Kriogenic Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    49
    Country:
    All I can go by is the look of the gear in the screenshot... That gear is in the list it is called Supreme Starsigil Set
    Head - page 72 at the bottom
    Chest - page 73 second from top
    Arms - page 70 5th one down
    Waist - page 67 at the bottom
    Legs - page 71 3rd from bottom
    Weapon - Dual Blades - page 6 second from top (japanese name)


    This is the exact armour set you are looking for.. it is just named a little differently, there is nothing more I can do if it is not what you are after. There is no way to unlock anymore gear so it should all be there
     
  2. AoiKunieda

    AoiKunieda GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 14, 2015
    Messages:
    125
    Country:
    i search now but i dont'have that armor is rarety 7 and his is design is same dreamseer
     
  3. Kriogenic

    OP Kriogenic Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    49
    Country:
    Can you please explain more? Supreme Starsigil stuff is 100% there unless you are using a different english patch and is called different in your game.
    I do not play the game that often so have no idea what dreamseer is.

    All I do know is that I have unlocked all available armour that I can. If you can't find the armour you are looking for it is either DLC \ reward only and is not a craftable set.
     
  4. AoiKunieda

    AoiKunieda GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 14, 2015
    Messages:
    125
    Country:
    i have a normal english pacht anyway i use unlock all crafting armor and weapon 3 times but nothing i have all armor but not why?
    Supreme Starsigil why?
     
  5. TheVelvetTear

    TheVelvetTear Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Load system how though? Do you need to dump the save or has there been a lot of changes since January?
     
  6. Kriogenic

    OP Kriogenic Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    49
    Country:
    Edit: modified my first post.
    You will need a tool to allow you to backup save games. MHX only uses extdata so best bet is savdatafiler.

    Modified this post as rereading it, it came off a little rude.
     
    Last edited by Kriogenic, Apr 3, 2016
  7. TheVelvetTear

    TheVelvetTear Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Ah. Thanks for the clarification. Got things working. Great work so far. Just waiting on the ability to change gender! I'd kill to be able to change my gender since I can't seem to find another editor that allows it.
     
    Last edited by TheVelvetTear, Apr 4, 2016
  8. Kriogenic

    OP Kriogenic Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    49
    Country:
    Other character edit options including gender will be in the release after next, which I am not totally sure when that will be. Right now I am working on Palico Editor and have ran into some issues which I am trying to work out.
     
  9. Kibido

    Kibido GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Messages:
    641
    Country:
    Italy
    A friend of mine has a problem, after editing his save file and importing it with SDF his game freezes at one of the startup screens. There's a brown image on the bottom and the top remains black. He tried importing his old save back but still the same problem. Any suggestions?
     
  10. Kriogenic

    OP Kriogenic Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    49
    Country:
    Hmm I am sorry I am not sure what the issue could be, especially if he can not load his backup non-edited savegame. I will say its possibly a SDF issue then again I have never had any issues with SDF and I'm sure probably no one else has either. But other then that I don't think anything should stop the import of a backed up savegame. Can you please let me know what he edited at the time of said corruption?

    At this time I can't help I am afraid. If others could please report if this has happened to them aswell.

    EDIT: I have modified my first post in reflection to what you have said. I personally have not experienced this issue but it is a huge inconvenience for those who have especially if old save games can not be returned.
     
    Last edited by Kriogenic, Apr 9, 2016
  11. Kibido

    Kibido GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Messages:
    641
    Country:
    Italy
    Never mind, your tool has nothing to do with it and works fine. Apparently my friend damaged his save whilst moving it from his SD card to his PC because of reasons I won't bother to explain. When he loads his save in your tool it reads incorrect data as well as only half of his character name, so it's clear that the file has been damaged. Again no problem and it's not related to your tool, thanks to it he'll be able to get his stuff back in no time, we hope to see more functionalities added soon :)
     
  12. akhzlkn

    akhzlkn Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 9, 2016
    Messages:
    1
    Country:
    Indonesia
    if you are looking for star knight set with the same skill as in 4u then no
    that armor not exist in this game
    because the set skills is stupidly too op capcom decided to change it.

    besides you already have access to all armor part you can mix it to get a better result skill set than star knight set
     
    Last edited by akhzlkn, Apr 9, 2016
  13. Kriogenic

    OP Kriogenic Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    49
    Country:
    Am glad to hear you found the root of the problem, I was worried for a while there that I broke some ones game.

    An update on progress, Palico editing has become a real big problem. I can make palicos learn new skills however as soon as a quest is entered all the palicos equipped skills are cleared to nothing. Of course this is a huge problem which I am trying to work around.

    If I cant work it out within the next few days I will put palico editing on hold and work on some other features.
     
    Last edited by Kriogenic, Apr 10, 2016
  14. Kibido

    Kibido GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Messages:
    641
    Country:
    Italy
    Will your tool be compatible with Generations?
     
  15. cdash451

    cdash451 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 17, 2015
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    That ultimately depends on if the save data format for Gen is similar to X. No one knows for sure, but from previous installments like 4G to 4U the save data was almost the same.
     
  16. AoiKunieda

    AoiKunieda GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 14, 2015
    Messages:
    125
    Country:
    how i can edit the voice ? D:
     
  17. Kibido

    Kibido GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Messages:
    641
    Country:
    Italy
    It's a placeholder, the feature hasn't been developed yet.
     
  18. Kriogenic

    OP Kriogenic Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    49
    Country:
    will the tool be compatible with Generations: Answer given previously is correct. No one knows for sure yet.
    How can the voice be edited: Again, the answer given is correct the feature is not available yet.

    I am trying to work out what I think is the most important next step and that is palico editing. It isn't working so I am moving on this week to other character features such as voice and etc to give my head a break from palicos. I will keep you updated.
     
    Kibido likes this.
  19. solidsword2013

    Newcomer

    Joined:
    Nov 11, 2015
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I changed my character name via Kriogenic's save editor, but when I imported the save and load it in-game, the character name resets into the previous name. Is this a bug?
     
  20. AoiKunieda

    AoiKunieda GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 14, 2015
    Messages:
    125
    Country:
    Kriogenic can u try add the 100% completion medal guild cards?
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Kriogenic, English, Editor