Klonoa Black Screen

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by Kiok, May 10, 2009.

May 10, 2009

Klonoa Black Screen by Kiok at 7:25 AM (1,709 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Kiok
    OP

    Member Kiok GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    166
    Country:
    Jamaica
    Hey anyone can help? I'm getting a Black Screen. I have Wiikey 1.9s & Wii version 3.2 U and I haven't updated my Wii or played my Wii in a long time.

    I Brickblocked ISO anything I need to do? This kinda awkward never had this problem before...
     
  2. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,283
    Country:
    Netherlands
    The game might need one of those new IOS files. So that's 38, 53 and 55.
     
  3. Kiok
    OP

    Member Kiok GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    166
    Country:
    Jamaica
    So how exactly do I do this IOS stuff? I'm so confused I thought that was only for people who soft modded their Wii.
     
  4. kubas88

    Member kubas88 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    Poland
    Maybe it's i bat burn? I had something like this when my game wasn't burned correctly.
     
  5. knoxvillz

    Member knoxvillz GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    206
    Country:
    United Kingdom
    try loading it on gamma with Force Pal60 on
     

Share This Page