Kernal 1.17..

Discussion in 'R4 DS' started by Duckiee, Apr 5, 2008.

Apr 5, 2008

Kernal 1.17.. by Duckiee at 4:03 PM (1,101 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Duckiee
    OP

    Newcomer Duckiee Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    How do you put themes on it?
     
  2. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    In the _system_ folder, I think there should be a themes folder. You can get some good themes here:
    http://www.ndsthemes.com/
     
  3. Duckiee
    OP

    Newcomer Duckiee Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Tried that, it doesn't load the themes.. It loads the default images which is like R4 on top screen and ugly icons on bottem D:.
     
  4. Salamantis

    Member Salamantis GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    1,945
    Country:
    Canada
    Make a 'THEME01' folder in the _system_ folder, and load all the images in there, boot up the R4 and press SELECT in the main menu to change skins.
     
  5. RealApprentice

    Newcomer RealApprentice Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    Netherlands
    _system_\themes\theme01
    \theme02
    \themexx
    \theme12

    you can put up to 12 different themes on your r4 card this way. they will change every month or when you select one
     
  6. Raestloz

    Member Raestloz GBATemp's Lone Wolf

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    1,775
    Location:
    The World of Illusion
    Country:
    Indonesia
    And the change is sequenced (meaning it will change from theme01 to theme02, not randomized)

    Also (as I remembered) the auto mode uses the theme with the same number of the current month (e.g. now is month 4, it will use theme 4, just tried it 10 secs ago [​IMG])

    And make sure the file names is correct and is in bitmap format (.bmp) otherwise it won't load (according to the manual, never tried .jpg though)
     

Share This Page