Kamen Rider Climax Heroes W

Discussion in 'Wii - Hacking' started by trance, Dec 30, 2009.

Dec 30, 2009

Kamen Rider Climax Heroes W by trance at 4:15 AM (2,327 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. trance
    OP

    Member trance GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    100
    Location:
    Southern Hemisphere
    Country:
    Australia
    Is there a way I can get this game to boot through Disc Channel? For obvious reasons, I'm trying not to boot it through GeckoOS every time I want to play it.
    Could this problem be solved by installing any of the IOS files on the disc? I can't tell what is and isn't part of the 4.1 updater.
     
  2. Jaz808

    Member Jaz808 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    337
    Location:
    Melb Aus
    Country:
    Australia
    I have download both releases
    Kamen Rider Climax Heroes W
    Kamen_Rider_Climax_Heroes_W_JAP_WII-TMD
    And neither boots form disc channel, both boot from usb loader and gecko, my Wii 4.0e
    Also iso_patcher says invalid iso, wii scrubber 1.4 will open it

    As you see it contains 448 which is System Menu 4.1j
     
  3. trance
    OP

    Member trance GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    100
    Location:
    Southern Hemisphere
    Country:
    Australia
    If I updated to 4.1e, would it work?
     
  4. thesund0g

    Member thesund0g GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    452
    Location:
    The Boonies
    Country:
    Antarctica
    That has to be one of the funniest game titles I've seen in a while.
     
  5. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    Give us some more info please ? Modchip ? Cioscorps ? Rev ??
     
  6. trance
    OP

    Member trance GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    100
    Location:
    Southern Hemisphere
    Country:
    Australia
    4.0e, no modchip, cIOS r14, preloader 0.30r4

    ---
    EDIT: Although, if I had a way to load it through homebrew (eg. Neogamma or Gecko) without having it taint my play log with 'Homebrew Channel', that'd be cool.
     
  7. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    Well... afaik, you have 3 options:

    1. CiosCorps(e): I personally don't like this option, because it messes with perfectly good IOS's, but hey, it's you choice.

    2. Buy a modchip.

    3. Make a channel out of this game, so you can launch it from 'desktop [​IMG]'.

    But why do you care that your play log get's tainted ?? I never look at the thing personally.
     
  8. D34DL1N3R

    Member D34DL1N3R Nephilim

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    1,613
    Country:
    United States
    IOS patch the game to 249, set Priiloader to force discs to use 249 and also to use 249 for the system menu.
     
  9. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    That's also an option, but I'm not sure what happens if you accidently do a system update and your IOS249 get stubbed.
    Doesn't the rebooter work ?? I haven't used it since the WiiGator 0.3 era [​IMG]

    I'd use the channel option if I were you, but I'm not so....
     
  10. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Precisely what I was thinking. If you have Neogamma as an embedded channel, it wouldn't show up as 'Homebrew Channel' on your playlist would it?

    You have HBC, Preloader and cIOS rev14 on your Wii, so any concerns you had about being arrrrgh Piirate are safely out of the window.
     
  11. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    No it wouldn't, but it would still say Neogamma instead of the actual game name.
    So what you need is an embedded game channel.
     
  12. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    I've had US testers get it working fine...
    ...but your Wii is PAL.

    Sounds like a video mode issue. It doesn't have the PAL video mode data on it, and the System Menu doesn't do any video mode patching so when it tries to load it it looks for VM data that isn't there, and fails, which means you'll have to use Gecko OS to force the correct video mode, or change your wii's video mode to NTSC (AnyRegionChanger can do this).
     
  13. trance
    OP

    Member trance GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    100
    Location:
    Southern Hemisphere
    Country:
    Australia
    I don't think there is a 249 disc hack for 4.0, or at least not on the page at Wiibrew.

    EDIT: This shit is rigged. Force Disc Region hack now works, last time I tried it was definitely not working before.
     
  14. Ramo2653

    Newcomer Ramo2653 Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I can get the game to load using UBS Loader GX but at the title screen, I get an error message in Japanese that does not allow me to do anything except go back to the home screen.

    Any suggestions?
     

Share This Page