Just updated from 6.1 to 9.2 - rxTools isn't working anymore...

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Voxel, Dec 6, 2015.

  1. Voxel
    OP

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,153
    5,785
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
    Hi,

    Like the title says, I've just updated from 6.1.0-12E to 9.2.0-20E. rxTools was working fine on 6.1, but now, when I try to boot into RX sysNAND mode, the screen stays black. Am I doing something wrong? Is there extra steps for 9.x?

    Thanks for any help! :)
     
  2. Tony_93

    Tony_93 GBAtemp Addict

    Member
    2,107
    957
    Jun 13, 2015
    United States
    California
    There shouldn't be any extra steps, try another build.
     
    Voxel likes this.
  3. Voxel
    OP

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,153
    5,785
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
    Thanks. Can you link me to the latest nightly? :)
     
  4. Nestar

    Nestar GBAtemp Regular

    Member
    190
    79
    Dec 6, 2015
    Gambia, The
    Voxel likes this.
  5. Tony_93

    Tony_93 GBAtemp Addict

    Member
    2,107
    957
    Jun 13, 2015
    United States
    California
  6. Voxel
    OP

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,153
    5,785
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
    It worked! Thanks. :)
     
  7. Voxel
    OP

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,153
    5,785
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
    -nvm-
     
    Last edited by Voxel, Dec 6, 2015 - Reason: Started a new thread asking the question