Just to be sure on what im doing

Discussion in 'Acekard' started by SirChick, May 19, 2010.

May 19, 2010
  1. SirChick
    OP

    Newcomer SirChick Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
  2. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    you should/can flash your acekard2i before updating to 1.4

    a succesful update will have a danny phantom logo on your dsi [​IMG]
     
  3. SirChick
    OP

    Newcomer SirChick Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    With what download link should i flash my acekard2i with before updating my acekard2i to 1.4 version ?
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    what do you mean by which download link?

    if you are talking about the acekard1.4 update then just use the mediafire link on your first post
     
  5. jak larnak

    Member jak larnak GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    188
    Location:
    Not so far
    Country:
    France
    Everything you need is in this guide.
     
  6. SirChick
    OP

    Newcomer SirChick Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    Well you confused me with :

    "you should/can flash your acekard2i before updating to 1.4"

    My DSi XL is already on 1.4. Im referring to the Acekard now not the DS.

    Can i use the mediafile link from on my untouched and delivered Acekard2i or do i need to use something prior to that media file was what i meant.

    Its confusing both updates refer to as 1.4 [​IMG] lol never know which people are on about some times.
     
  7. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    Use the guide linked to by Jak, it's easier to understand. I wrote both them, but you really need to read the whole guide.
     
  8. SirChick
    OP

    Newcomer SirChick Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    working on it now [​IMG] Thanks. When im close to finishing ill post to ask if i followed it correctly
     
  9. KevFan

    Member KevFan GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Ireland
    well if your dsi xl is already on 1.4 then you need to update your acekard2i with the file from your first post using a ds lite/phat
     
  10. SirChick
    OP

    Newcomer SirChick Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    Yup i think its working i see the danny logo on my dsi XL [​IMG] loaded it up and seems fine now to test it out a bit thanks [​IMG] and specially thanks to tk_saturn for that guide you wrote.
     

Share This Page