Just need a single answer whic nobody seems to want to give me.,

Discussion in 'R4 DS' started by AngelicDevil, Sep 15, 2009.

  1. AngelicDevil
    OP

    Newcomer AngelicDevil Member

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Canada
    I have a dsi 1.4u system. my r4 card has been updated with the update to play on th 1.4u. Now what i would like to know is if anyone has ysmenu working on their 1.4 (E,U,J) and if so could they send me a copy so i can see if my card is just fault and needs to be return to the seller or maybe i am doing something wrong.


    Now if it doesn't work then please jus tell me so i don't have to keep asking the same question over and over. Thanks you.
     
  2. Dragonmasta666

    Newcomer Dragonmasta666 Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    well if you would just look around, you would know that were not allowed to give you premade versions of YSMenu.... heck if we could there woulnt be a 400 page thread at the top of the page explaining how to make YSmenu....
     
  3. AngelicDevil
    OP

    Newcomer AngelicDevil Member

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Canada
    i have loked around and haven't seen anything of the sort. If i had seen it then i wouldn't have post for 1. And 2 if thats the case then someone could at least tell me if they had it working or not. Its not hard to give a simple yes or no then give some advice...which you have done neither.
     
  4. Dragonmasta666

    Newcomer Dragonmasta666 Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    I have no idea if anyone has it working on that card. I would assume it WONT work since its not even the same cart or kernel of the original R4. Secondly never ask for a built version of YSmenu, thats what i was referring to when I stated to look around. Its a big no no.
     
  5. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    You haven't even said which cart you've got. Just saying R4 is pointless when there are 30 different fakes. It's obviously not a real R4 as you mention you're running it on a DSi so it has to be one of the R4i fakes, but which one?
     

Share This Page