Just got my Acekard 2i in but the themes wont work

Discussion in 'Acekard' started by CircusMaximusBC, Jan 4, 2011.

  1. CircusMaximusBC
    OP

    CircusMaximusBC Member

    Newcomer
    34
    1
    Jan 4, 2011
    United States
    i got everything running fine . installed AKAIO.1.8.2 etc... my themes show up on the list but when i try to use them it just restarts with the default theme every time . also it wont save my system options correctly ie my brightness is saved as 3 but it always defaults to 2
     
  2. Hakoda

    Hakoda GBAtemp Addict

    Member
    2,133
    2
    Feb 2, 2008
    United States
    San Jose, CA
    This is a problem arising with slow MicroSD cards when a user softresets a game and the globalsettings.ini resets itself. When exactly are the settings resetting themselves?
     
  3. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Wolfdog™ I drool on my knife

    Member
    19,728
    20,453
    Sep 13, 2009
    Antarctica
    Between insane and insecure
  4. chillerbass

    chillerbass Member

    Newcomer
    19
    0
    Dec 16, 2010
    United States
    I had this problem and had a Kingston micro sd card in

    Brought a unbranded class 6 8gb card and it stays on the theme I selected
     
  5. Legaia

    Legaia Banned

    Banned
    185
    0
    Nov 1, 2010
    Brazil
    Brasil
    doesen't matter the size or class of your card akaio 1.8.2 isn't ready yet so be patient and like everyone says already wait until the fix comes out use the akaio 1.8.1 instead
     
  6. twiztidsinz

    twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Member
    4,981
    6
    Dec 23, 2008
    United States
    Who said anything about 1.8.2 other than you?
     
  7. Legaia

    Legaia Banned

    Banned
    185
    0
    Nov 1, 2010
    Brazil
    Brasil
    Learn to read and you'll see
    @CircusMaximusBC "i got everything running fine . installed AKAIO.1.8.2 etc..."
     
  8. twiztidsinz

    twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Member
    4,981
    6
    Dec 23, 2008
    United States
    Maybe YOU should read since you quoted chillerbass NOT CircusMaximusBC.
     
  9. Rydian

    Rydian Resident Furvert™

    Member
    27,883
    8,108
    Feb 4, 2010
    United States
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    People have reported issues with themes not understanding 2011 properly, see if it works when the date is 2010?
     
  10. Legaia

    Legaia Banned

    Banned
    185
    0
    Nov 1, 2010
    Brazil
    Brasil
    are u kidin me? chillerbass probably read the description CircusMaximusBC and point his problem as well like we all know is in 1.8.2 akaio version
    and byy the way i'm a 100% sure you don't know how to read cause
    @A Gay Little Cat Boy "1.8.2 has a some serous bugs and is advices not not be used" so i'm not the first who said that
     
  11. rave420

    rave420 GBAtemp Regular

    Member
    246
    0
    Dec 21, 2010
    Canada
    this thread is about AKAIO 1.8.2

    please do not use the version. Go back to 1.8.1 and tell us if the problem still persists.
    the new akaio is not quite ready yet, the release was actually canceled and recalled by their developers. People shouldn't be using it at all.
     
  12. CircusMaximusBC
    OP

    CircusMaximusBC Member

    Newcomer
    34
    1
    Jan 4, 2011
    United States
    installed 1.8.1 and the themes are working fine now ! must have been 1.8.2 screwing things up