Jumping Camp

Discussion in 'M3 Adapter' started by Phrostay, Dec 12, 2006.

Dec 12, 2006

Jumping Camp by Phrostay at 1:36 PM (1,708 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. Phrostay
    OP

    Newcomer Phrostay Advanced Member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    70
    Location:
    The Land Of Oz
    Country:
    Australia
    Okay call me a Supercard traitor fanboys [​IMG] but one of my friends REALLY, REALLY, REALLY needed my Supercard Lite, Superkey & Micro SD (well not REALLY but just desperate [​IMG]) so I sold it too him ASAP dunno why but I just did [​IMG]. I thought it would be a good idea to try out a new Slot-2 device given the chance so I headed to BambooGaming & ordered myself a M3 Lite & Superpass 3 Combo! It was cheaper than my Supercard too but thats just because I ordered from Bamboo although I'm a bit worried about BambooGaming as I have completed my transaction and it still reads on the order history "pending payment" & this is about 23 hours later from when I ordered. I sent them a few e-mails but haven't received a reply yet. I guess they are just a bit busy but I do get paranoid/insecure with money and the internet. So now I'm waiting on my M3 Lite [​IMG], hope it comes soon and for those wondering I wasn't the least bit disappointed with my Supercard Lite! it was nice fast and simple so I might miss that menu from now on but the main reason was for slightly better GBA compatibility seeing as I might be buying a 1-Slot solution sometime soon.

    Oh yeah does the M3 Lite support clean GBA roms? or any Slot-2 for that matter?
     
  2. Harsky

    Member Harsky Madmin

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    5,263
    Country:
    United Kingdom
    Not really. You can't really drag and drop into it. It has to be run from the Game Manager. I really should get a smaller M3 one day. the CF one is so outdated even thought it's only 10 months old.
     
  3. Phrostay
    OP

    Newcomer Phrostay Advanced Member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    70
    Location:
    The Land Of Oz
    Country:
    Australia
    Off topic: Isn't there some law called moore's law where computing power doubles every 18 months? guess it applies to Flashcarts as well! Thanks for the info anyway Harsky [​IMG]
     
  4. Qpido

    Member Qpido Call me Q.

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    634
    Country:
    Netherlands
    It's best to use the Game Manager, they give you updates for a reason.
    Plus it's not such a hassle anyway right?

    Q~
     
  5. Harsky

    Member Harsky Madmin

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    5,263
    Country:
    United Kingdom
    That law is so outdated. My dad gets a new PC last month with dual core and just when I was unpacking it, setting it up with the TV in the corner turned on, they run a frikken advert for Intel quad core.
     
  6. Phrostay
    OP

    Newcomer Phrostay Advanced Member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    70
    Location:
    The Land Of Oz
    Country:
    Australia
    I'm not so much worried about the Game Manager software, it probably works very well but I was looking for more support on the Mac/Linux side so I don't need to bother with Windows XP as I'm rather allergic to it.
     
  7. Velocity

    Newcomer Velocity Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    25
    Country:
    United Kingdom
    Was just reading your post and was just wondering does the M3 provide support for Macs as i much prefer my MacBookPro to my PC *shudders at the thought of using Windows*

    Vel
     
  8. Qpido

    Member Qpido Call me Q.

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    634
    Country:
    Netherlands
    I thought I read somewhere that there isn't a version for the Mac or anything like that.
    I've never really had any problems with my Windows.
    Maybe 'cuz I keep it clean and don't watch virus-containing porn or stuff [​IMG].
    Hope you find a solution though!

    Q~
     
  9. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    there are no game managers released officially for mac, but I'm not sure how things would run if you emulated windows with something to run the managers.
     
  10. Velocity

    Newcomer Velocity Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    25
    Country:
    United Kingdom
    Does that mean there are some unofficial game managers [​IMG]
     
  11. kobewan

    Member kobewan GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    161
    Location:
    Austin, Texas
    Country:
    United States
    That's because dual core is more than 18 months old now [​IMG] . Also, the law has more to do with the complexity of the circuit than the actual power...
     
  12. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    I'm still waiting for my shipment from them, I hope its today [​IMG]

    it took them a while to change my status after i paid, about a day and a half or so.
     
  13. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States

    No it doesn't. That means there are ways to run pc software on MAC computers. I know they have software to simulate windows environment (I assume this is easier now since all new macs are of Intel chips based on i386 standards vs older macs still use RISC processing) and you can use that to run the game managers. Some people have pulled it off with the g6 u-disk manager and I don't see why it can't apply to m3 as well.
     
  14. Velocity

    Newcomer Velocity Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    25
    Country:
    United Kingdom
    Yeah i do have bootcamp on my mac so i guess i could use that...or just use the PC and leave my mac looking beautiful [​IMG]
     
  15. Phrostay
    OP

    Newcomer Phrostay Advanced Member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    70
    Location:
    The Land Of Oz
    Country:
    Australia
    Yeah but if the game managers were open source you could use it on different processor types e.g. PowerPC, ULTRAsparc etc. but not that most end-users know anything about that stuff [​IMG] cuz you never know I might just want to buy a POWER5 workstation from IBM [​IMG].
     
  16. Phrostay
    OP

    Newcomer Phrostay Advanced Member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    70
    Location:
    The Land Of Oz
    Country:
    Australia
    M3 Lite still hasn't arrived, I guess it does say to wait 20 days or more and it is the festive season so could be very busy, looks like I'm gonna have to wait till after holidays to receive my M3 in the mail [​IMG]
     
  17. JonoBG

    Newcomer JonoBG Advanced Member

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    I ordered an EZ4 deluxe from bamboo yesterday at around 11pm and I got an email like 5 minutes later saying it had been processed and shipped.

    I think theyre in a different timezone (hong kong?)

    I paid through paypal using visa.
     

Share This Page