i've got a problem with the G6 lite

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by fluxywilduncut, Dec 6, 2007.

Dec 6, 2007
  1. fluxywilduncut
    OP

    Newcomer fluxywilduncut Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    tried updating my G6 Firmware but couldn't. can't seem to figure it out. i put both files in the root directory of the G6 Folder. but when i enter GBA Mode nothing happens. oh and how do you use cheats on NDS games?

    can't seem to figure it out
     
  2. Thanubis

    Banned Thanubis Banned

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    144
    Country:
    United States
  3. fluxywilduncut
    OP

    Newcomer fluxywilduncut Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    ok i did all that but for some reason the "g6update" icon isn't appearing
     
  4. Thanubis

    Banned Thanubis Banned

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    144
    Country:
    United States
  5. mjn39

    Newcomer mjn39 Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Is there a way to check if the update was successful?

    I tried to update with the old method, and after hitting yes a '2' pops up, then I can't do anything.

    I noticed the readme says you can check version by hitting about on the nds main menu, but when I hit that a screen pops up that just says 'AppName:G6 Manager'
     
  6. Thanubis

    Banned Thanubis Banned

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    144
    Country:
    United States
  7. test84

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    no, he wants to know which FIRMWARE he has.

    @Thanubis, 4.8?!?!?!?!? latest is 4.9E !
     
  8. mjn39

    Newcomer mjn39 Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    No, the latest PC software is 4.9e. The most recent version of the g6 loader program actually on your DS is 4.8. Isn't the firmware updated by the g6loader file, which is tied to g6 manager version? Or am I just totally confused?

    Hopefully I can figure out how to get mine to update--dying to play some Geometry Wars.
     
  9. mjn39

    Newcomer mjn39 Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Okay, so I went ahead and reformatted my G6 and then ran the maintenance utility. Starting anew, the 'old method' successfully updated my G6 to loader 4.8, and I've gotten Geometry Wars to work.

    Thanks for the responses.
     

Share This Page