It's not a bug

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by The Pi, Jun 5, 2010.

  1. The Pi
    OP

    The Pi Lurker

    Member
    1,638
    67
    Mar 18, 2010
    Scotland
    I know this is to save cpu usage but its sooooooooo annoying

    [​IMG]

    Any chance of fixing this?
     
  2. basher11

    basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Member
    4,385
    128
    Jun 29, 2009
    United States
    i got 15 seconds.
     
  3. Overlord Nadrian

    Overlord Nadrian Banned

    Banned
    6,671
    10
    Jul 28, 2008
    Belgium
    Riviera
    This happens to me every time I click on 'find member's posts'.
     
  4. The Pi
    OP

    The Pi Lurker

    Member
    1,638
    67
    Mar 18, 2010
    Scotland
    it happen when you click
    View New Posts
    find member's posts
    find member's topics
    and search (sometimes)
     
  5. 8BitWalugi

    8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Member
    3,323
    190
    Mar 22, 2008
    Side 7
    Odd. I don't get it at all unless I post in a another topic in less than 20 seconds.
     
  6. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,982
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    It seems to happen every time when you click "find members posts", no matter how long you waited before for some reason...

    It doesn't matter too much for mag staff and mods (who have 20 secs and 3 secs respectively), but for members it can probably be reduced.

    That's post flood limit, not search flood limit [​IMG]
     
  7. ProtoKun7

    ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Global Moderator
    7,506
    1,547
    Jan 3, 2009
    Gallifrey
    I also pointed this out, as have several others. With the new server there's no need for such an high limit now.