It's been a good four months...

Discussion in 'R4 DS' started by pkprostudio, Dec 30, 2007.

  1. pkprostudio
    OP

    pkprostudio No

    Member
    2
    Aug 3, 2007
    United States
    San Antonio, Texas
    Until my spring suddenly broke today. [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  2. GameDragon

    GameDragon Mugiwara RAWR!

    Member
    2
    Dec 4, 2005
    United States
    New York
    Ack, thats too bad. I've had my R4 for about 6 months now, it's probably getting ready to break any day now... [​IMG]
     
  3. cman1783

    cman1783 GBAtemp Regular

    Member
    1
    Jun 20, 2007
    United States
    Michigan
    Wow, I've had mine since February (M3 Simply) and it still functions like new.
     
  4. pkprostudio
    OP

    pkprostudio No

    Member
    2
    Aug 3, 2007
    United States
    San Antonio, Texas
    Well, I got the spring removed now! That was hard though. The black plastic thing keep sliding off into the other part and I was afraid I'm gonna scrape the thing. But it's working, so I guess it's OK.
     
  5. Icarus

    Icarus fire walk with me

    Member
    3
    Feb 3, 2006
    United States
    Big Appleu
    Mine seems just fine and I've been using it more than 6 months.
     
  6. Rulza

    Rulza GBAtemp Regular

    Member
    1
    Jan 19, 2007
    It's so easy to fix >.>
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice