1. Rayy31

    OP Rayy31 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 28, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I have a problem with the aurora dashboard In the configuration of the original dashboard it appears to me that it connects to the Internet and in the aurora dashboard I try to download covers or update and nothing works .. I am New With the RGH they just did it to me .. and I think I am in an old version of the dashboard aurora can I update it in some way Offline ..? I have it installed on an internal disk. the version says 0.1a r431
     
  2. godreborn

    godreborn GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    8,689
    Country:
    United States
    I could be wrong, but I think you need an account on unity to download artwork or updates. I'm still using FSD 2.0.

    edit: not sure about your aurora version, but I know that FSD will scan for updates. if you get a skin, it needs to be for the version you have or some things will end up missing. that's happened to me before, but it's an easy fix.

    edit 2: try this: http://xboxunity.net/
     
    Last edited: Jan 26, 2020
  3. Rayy31

    OP Rayy31 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 28, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I think i can’t put the unity account on my aurora because i think the version i got is to old i wanna get the newest version of aurora
     
  4. godreborn

    godreborn GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    8,689
    Country:
    United States
    I don't know if aurora can update from within. FSD2 can scan for updates, so I assume it does. I don't use aurora, despite having a fake animation that says aurora. in fact, I just left the original splash screen with the fakeanim, so it shows two boot logos. anyway, look for an update section. me using FSD 2.0 -- I'm using an even older dashboard. I think the icon for games is retrieved by the default.xex, but other artwork is from unity.
     
  5. godreborn

    godreborn GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    8,689
    Country:
    United States
    @Rayy31 , btw, you can probably install your own artwork with the http server. with FSD 2.0, it lets you change those sorts of things. you can make up a password and username that the computer can use to access the database. you can even take hidden games out of that category, since you may know multidisc games can be hidden aside from one disc. if you have it set up correctly, the system will swap discs even if you try to trick it. anyway, you may be able to do that on aurora, but afaik, the only way to do it on FSD 2.0 is using the http server.
     
  6. Rayy31

    OP Rayy31 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 28, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I got this version you know how i can put a newest version ?
     

    Attached Files:

  7. godreborn

    godreborn GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    8,689
    Country:
    United States
    is there any option like this:

    [​IMG]

    that's from FSD 2.0. I don't use aurora, because it loads my database more slowly. by the time I scan for everything, I could've just used file manager and clicked on the default.xex. however, aurora and FS3 both read the entire database before you're able to do anything.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - dashboard, Issues, aurora