Issue on tubehax DNS on 10.1

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by mattycfp, Sep 17, 2015.

  1. mattycfp
    OP

    mattycfp Advanced Member

    Newcomer
    61
    17
    Jul 8, 2015
    United States
    25.0000° N, 71.0000° W
    Hey, all. I've recently updated to the new 10.1 update, and wanted to reinstall ironhax (as it doesn't work). However, upon opening the tubehax opener DNS, I'm presented with a button in the top right with some random pixels on the left. It promptly crashes. Does anyone have any idea what could cause this problem?

    AFTERWORD: after writing, the tubehax launcher now white screens, and instead of crashing, it now restarts the system.

    ehm
     
  2. SilverGhost420

    SilverGhost420 GBAtemp Regular

    Member
    114
    9
    Aug 31, 2015
    Canada
    Redownload YouTube to
     
  3. fmkid

    fmkid Just another GBATemp's random guy

    Member
    1,048
    351
    Apr 23, 2015
    Colombia
    Just touch the "change firmware" button when it appears, and you will can change firmware version to correct 10.1!
     
    Azure_Kytia likes this.
  4. SilverGhost420

    SilverGhost420 GBAtemp Regular

    Member
    114
    9
    Aug 31, 2015
    Canada
    That's not showing up for him so he will have to redownload youtube

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Redownload youtube
     
  5. KaleoOmega

    KaleoOmega I just don't know what to do with myself...

    Member
    386
    171
    Apr 17, 2013
    Brazil
    Maybe this can solve your issue?

     
  6. mattycfp
    OP

    mattycfp Advanced Member

    Newcomer
    61
    17
    Jul 8, 2015
    United States
    25.0000° N, 71.0000° W
    Are you sure they haven't patched the bug that makes this work? I'm going to need some more advice before I can take this.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    :/
     
  7. fmkid

    fmkid Just another GBATemp's random guy

    Member
    1,048
    351
    Apr 23, 2015
    Colombia
    Well... It seems that 10.1 FW version causes many issues with *Hax: TubeHax with problems, IronHax with problems... Better way is to stay on 9.9 or 10.0, and below!