Is there something special I have to do to get Persona to play?

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by FireEmblemGuy, Nov 13, 2011.

  1. FireEmblemGuy
    OP

    FireEmblemGuy Finally hit 1000 posts

    Member
    2,380
    416
    Jul 6, 2007
    United States
    Michigan, USA
    I downloaded Persona 1 sometime probably a year and a half ago and never got around to playing it. Don't remember if it's prepatched for a certain firmware or what, but I absolutely cannot get it to boot on 6.60 ME-1.6; I get the usual PSP splash and then just a black screen with the backlight still on. Doesn't change no matter what ISO driver I use or whether or not I disable my plugins, even though every other game runs fine. Opens up and seems fine in UMDGen, so I have no idea what the problem is. Any insights?
     
  2. Nujui

    Nujui I need something to do.

    Member
    3,933
    129
    Aug 12, 2010
    United States
    Dreamland.
    Perhaps a bad ISO? Have you tried different ones?
     
  3. The_Dragons_Mast

    The_Dragons_Mast GBAtemp Advanced Fan

    Member
    613
    19
    Apr 20, 2007
    Egypt
    Well it's working fine for me on latest pro but your's is probably a bad iso so just get a new one .
     
  4. FireEmblemGuy
    OP

    FireEmblemGuy Finally hit 1000 posts

    Member
    2,380
    416
    Jul 6, 2007
    United States
    Michigan, USA
    I suppose it could just be a bad ISO, but everything looks fine as far as I can tell in UMDGen, and the proper stuff all shows up from the XMB - inset video, background, info, etc. I'd rather not redownload it if I can avoid it; our monthly limit is 20GB split across 4 people, plus a $2 charge for every gig over that, and I've already used enough of it on Skyward Sword.

    I suppose I'll try switching to PRO, but ME's never failed me before.
     
  5. pokefloote

    pokefloote GBAtemp Addict

    Member
    2,670
    1,066
    Mar 20, 2009
    United States
    Weird, that's what happened to me too.
    I just downloaded a new one. Worked.