Is there anyway to use sleep mode shortcuts on moonshell?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by maor, Oct 1, 2009.

  1. maor
    OP

    Newcomer maor Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    Israel
    Title, I'm using my DS as a temporary music player, and its annoying to open the DS and change song every time.
    Is there anyway to use the L+R buttons for playback shortcuts like the DS iPod?

    Thanks in advance, Maor.
     
  2. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    I think there is on Moonshell2 but not Moonshell.
     
  3. env

    Member env GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    219
    Country:
    Philippines
    Are you using moonshell 2? if yes then go to SysMenu by pressing Start then open GUI Setting,
    in L/R key use limitation line, choose ALWAYS ON then tap Apply button at the bottom screen.
    viola! thats it..[​IMG]

    ..I think, [​IMG] can you confirm this? coz my touch screen is DEAD, so im not sure [​IMG]
     
  4. maor
    OP

    Newcomer maor Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    Israel
    Sorry, I meant moonshell 2.

    Edit:
    Okay, got it working, thanks env.
     
  5. env

    Member env GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    219
    Country:
    Philippines
    ^so it works? [​IMG] I envy you guys, coz my touch screen doesn't work, oh well.. [​IMG]
     
  6. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Lol, my L and R button don't work (I think there is a ton of dusty stuff between the buttons o.0). Maybe we should trade our DSs (jk), then you can have a working (as far as I know) screen and I can have L and R buttons lol.
     
  7. env

    Member env GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    219
    Country:
    Philippines
    ^hey I know how to fix it, bring me your DS quick [​IMG]
    but unfortunately I cant fix my own screen coz Im the one who broke it [​IMG] (i rip the lock that holds the connector from the touch screen..nah poor me [​IMG])
     

Share This Page