Is there anything for me to upgrade?

Discussion in 'M3 Adapter' started by EvangelionEX, Dec 17, 2010.

Dec 17, 2010
  1. EvangelionEX
    OP

    Member EvangelionEX GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    260
    Country:
    Singapore
    Well, maybe some of you might know I asked a question at the Acekard sub-forum but I wanted to know if M3i Zero need to upgrade.

    My Nintendo DSi is 1.4.1U and do I need to use DS Phat/Lite to upgrade? Please do reply ASAP. I read the stickies too btw. Reply ASAP please.

    Thanks in advance,
    EvangelionEX
     
  2. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    No DS/Lite Needed
     
  3. EvangelionEX
    OP

    Member EvangelionEX GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    260
    Country:
    Singapore
  4. Fel

    Member Fel GBAtemp's Adventurer

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    868
    Location:
    So close and yet so far away.
    Country:
    Czech Republic
    Yes. EDIT: The site has moved here.
     

Share This Page