1. MrMandraque

    OP MrMandraque GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    130
    Country:
    France
  2. fitz420

    fitz420 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    53
    Country:
    United States
  3. MrMandraque

    OP MrMandraque GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    130
    Country:
    France
    Last edited by MrMandraque, Jan 20, 2016
    Deleted User likes this.
  4. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Use the other guy's link. There may be too many people downloading the latest nightly that I linked to at the moment..
     
  5. Garro

    Garro Pendulum of souls!
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    706
    Country:
    Chile
    Actually it has been down for a week or so.
     
    Deleted User likes this.
  6. Vladimir15

    Vladimir15 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    48
    Country:
    What firmware can I update an n3ds emunand to if I use this latest nightly build, does it support 10.3 or still only 9.5?
     
  7. Deleted User

    Deleted User Newbie

    CFW users are still stuck on 9.5 I think.
    Gateway solved the 9.5 issue for N3DS users, and now, if you are a Gateway user, you can safely update to 10.4.
     
  8. MrMandraque

    OP MrMandraque GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    130
    Country:
    France
    by security, I recommend you use the 10.2 max.
    But 10.4 is suported in theory. (not stable, i think)
    https://twitter.com/rxtools
     
    Last edited by MrMandraque, Jan 20, 2016
  9. Vladimir15

    Vladimir15 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    48
    Country:
    Ahh ok no I only used the gateway menu to format the sd card. I've been waiting for the 3.0 release. Not wanted to touch the nightlies as ive read they can be unstable in some way.
     
  10. MrMandraque

    OP MrMandraque GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    130
    Country:
    France
    Gateway menu is not needed. (for your information) You need update RXtools, boot into emunand and use sysupdater (9.xx or 10.3) or update normaly via system settings (10.4).
    If you want to be quiet, waiting for a stable version. you are right.
     
  11. Vladimir15

    Vladimir15 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    48
    Country:
    Ok thanks for the info. I think I will wait for the time being I have an old 3ds set up with rxtools on 10.3 that I can get on with for now. Ill wait for the more sta.ble version
     
  12. Dracari

    Dracari GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,954
    Country:
    United States
    MrMandraque likes this.
  13. pakrett

    pakrett GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 6, 2015
    Messages:
    1,510
    Country:
    France
    MrMandraque likes this.
  14. Zidapi

    Zidapi GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2002
    Messages:
    3,092
    Country:
    All CFWs support emuNAND 10.4 on new3DS except rxTools.

    This is how it played out; Thursday 14th of January ReiNAND, ~2 hours later CakesFW, Tuesday the 19th Gateway, rxTools MIA.
     
    Deleted User likes this.
  15. BothyBhoy

    BothyBhoy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2015
    Messages:
    838
    Country:
    how do you access or run this particular version of rxtools ???. i have emunand 10.3 on a new3ds euro version.....9.2 sysnand....thank you for all assistance....
     
  16. Dracari

    Dracari GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,954
    Country:
    United States
    i'm not sure if proper N3DS suports in em yet but i belive you'd need firmware.bin otherwise its the same for O3DS (run cdn_firm.py and copy firm to /rxtools)
     
  17. BothyBhoy

    BothyBhoy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2015
    Messages:
    838
    Country:
    yeah i done all that but with every version i try i see the splash screen for a second as usual the just black screens. is there not a need to maniplate the bin files in folder firm after you create them???? then do you use ctrbootmngr to access rxtools or do you use the browser with the dukesrg......canny mind the rest???? thank you
     
  18. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Just to let people know, the lavanoid link looks to be working again.

    I know we're not on the subject anymore, but...
     
  19. BothyBhoy

    BothyBhoy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2015
    Messages:
    838
    Country:
    lavanoid.no-ip???? cd you fill in the blanks please....not used it in a long time.....thank you
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RxTools, nightly, anyone