Is there any way to update the FW without that wire?

Discussion in 'M3 Adapter' started by Scythian, Apr 9, 2011.

  1. Scythian
    OP

    Newcomer Scythian Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I lost mine
     
  2. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
  3. Rasas

    Banned Rasas Banned

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    643
    Country:
    United States
    Well you should be able to transfer it to the memory card assuming it isn't V1.7.2 update which bypasses the 3ds block.
     
  4. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Use your DS instead of the cable to power your M3iZero while flashing...
     
  5. MaxNuker

    Member MaxNuker GBATemp's Official Shinigami Substitute

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    614
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    jurassicplayer could you explain how to use the ds to power the m3izero? i have the cable but if i ever lost it ,i'd like to know how xD
     
  6. CannonFoddr

    Member CannonFoddr Regular GBATemp Lurker

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    4,106
    Location:
    Sitting by computer
    Country:
    United Kingdom
    there's a guide on how to upgrade here without the cable.
    It does say you could just 'push in the wires' but IMHO that could cause a short & f**k up the card

    If you're good with a soldering iron & know about 'stripboards' ( I think that's what they're called) etc you MIGHT be able to make up a new 'plug' (that small 2 pin bit that sticks into the M3) - but I'm only guessing
     

Share This Page