Is there any bad effect from FlashMe V.8a?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Doggy124, Oct 12, 2007.

Oct 12, 2007
  1. Doggy124
    OP

    Member Doggy124 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    831
    Location:
    Thailand
    Country:
    Thailand
    Is there any bad effect from FlashMe V.8a?
    I'm using DSL with Flashme V.8a noauto boot stealth

    I wonder is there a problem with wifi?
    Once or twice I try to set wifi connection and let is search for AP
    It found one but it mess up with the WEP key
    (In DS WEP, it show : *******************)
    but I didn't enable WEP in the router
    Tried again and it normal

    Another thing, I'm using R4
    I can't get online for some games, alway get error : 20109
    (club house game, Bleach, magaman starforce, Jet Impulse, worm2 ,yu-gi-oh Championship2007, yugioh GX Spirit Caller )
    These are what I have tried maybe more

    there are little game that work....
    (mario kart, Metroid Prime and tertris)

    All are US version (except Jetimpulse and worm2)

    my friend with R4 play them fine. (FM V.7 or original FW)

    I try everything can do with R4 but still dont work
    so I think it maybe cause by V.8a???????

    Or maybe I just mistook some thing [​IMG]

    I going to try reinstall FlashMe V.7
    is it safe to install V.7 over V.8a using R4?
     
  2. Doggy124
    OP

    Member Doggy124 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    831
    Location:
    Thailand
    Country:
    Thailand
    Fixed

    Just delete WFC ID
     

Share This Page