Is there a way to play GC Isos without a modded wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by NINTENDO DS, Jun 16, 2008.

  1. NINTENDO DS
    OP

    Member NINTENDO DS GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    113
    Location:
    in a mall
    Country:
    United States
    Is there a way to play gamecube isos from your sd card?Without a modded wii?
     
  2. Trolly

    Member Trolly GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,720
    Location:
    Behind you! I know you looked!
    Country:
    United Kingdom
    Eurgh. Just eurgh. I've finally had enough of these topics. Use the search button next time, we've had a bazillion of these topics, so be ready to get severely flamed.
    And the answer's a very resounding NO. Modding your Wii or GC (includes softmodding) is the only way to do this, and probably will be for a long, long, long time.
     
  3. NINTENDO DS
    OP

    Member NINTENDO DS GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    113
    Location:
    in a mall
    Country:
    United States
  4. Trolly

    Member Trolly GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,720
    Location:
    Behind you! I know you looked!
    Country:
    United Kingdom
    Okay, seeing as it's been answered we should have someone close the thread. Otherwise this thread's just gonna be full of people moaning about another ISO-loading thread popping up.

    Close please?
     
  5. NINTENDO DS
    OP

    Member NINTENDO DS GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    113
    Location:
    in a mall
    Country:
    United States
    how do you close threads.
     
  6. RyuKakashi

    Member RyuKakashi GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Messages:
    450
    Country:
    United States
    You will have little luck loading a GC iso off of an SD card even on a modded wii.
    However you can use zelda exploit to load a gciso loader from a USBgecko but that's not worth your time and money etc.

    I advise that you just get a yaosm modchip in there.

    Only moderators/admins can close threads, so just wait.
     

Share This Page