Is there a way to go from game to r4 menu

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Furrymatt, Feb 23, 2013.

Feb 23, 2013
  1. Furrymatt
    OP

    Member Furrymatt GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    113
    Location:
    Monroe, North Carolina
    Country:
    United States
    I am using the r4i3ds and i cant seem to i know how to soft reset the game L+R +start and select but i cant figure out how to do this
     
  2. chavosaur

    Reporter chavosaur Austin Trujillo

    pip
    Joined:
    Mar 11, 2012
    Messages:
    4,666
    Location:
    Huntersville, NC
    Country:
    United States
    Think the only flashcard that lets you return to the menu is the DSTWO
     
  3. 2ndApex

    Member 2ndApex GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 12, 2012
    Messages:
    672
    Country:
    United States
    Your softreset might be mapped to a different button, check your settings on the Wood R4 menu before you load your game.
     
  4. Sora de Eclaune

    Member Sora de Eclaune Baby squirrel, you's a sexy motherfucker.

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    2,785
    Location:
    123 Fake Street
    Country:
    United States
    The feature you're looking for actually exists on a variety of flash cards, unlike what chavosaur has said. This button combination may or may not be changeable in the settings of your flash card, as not all kernels support this feature.

    If you have Wood R4 on your flash card, the default soft reset combination is L+R+A+B+Down.
     
  5. Furrymatt
    OP

    Member Furrymatt GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    113
    Location:
    Monroe, North Carolina
    Country:
    United States
    I have tried every button and still nothing
     
  6. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Which site is your cart from?
     
  7. Furrymatt
    OP

    Member Furrymatt GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    113
    Location:
    Monroe, North Carolina
    Country:
    United States
    Nevermind I got it working And I got it from r4ids.cn but i had to change the reset config from L+R+down to L+R +xyab
     
  8. Jayro

    Member Jayro MediCat DVD Developer

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    3,397
    Location:
    Octovalley
    Country:
    United States
    I had to use L+R+A+B+X+Y to get my R4i 3DS Gold to reset to the WoodR4 1.56 menu.
     
    Furrymatt likes this.

Share This Page