is there a way to fix...

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Eric345, May 22, 2010.

May 22, 2010

is there a way to fix... by Eric345 at 2:39 PM (643 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Eric345
    OP

    Member Eric345 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    216
    Country:
    United States
    super mario galaxy 2 I heard that rumors said it has a blue screen. I got the hermes v4 cios rev 17 249
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    That's just a rumor. SMG2 has no AP whatsoever.
     
  3. egurgle

    Member egurgle GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    192
    Country:
    Brazil
    yeah,,, SMG 2 is working fine atm
     
  4. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    it works fine, if u need more info, read/post in the appropriate thread
    http://gbatemp.net/t228136-super-mario-gal...nfo?pid=2852623

    mods, i think this can be locked/closed... its a very pointless thread, and the title is so vague a lot of people may check it out thinking its an actual problem (not just asking for help to a BS rumour)

    edit: or just leave the thread to die of ripe old age, lol, i don't care
     

Share This Page