is the opera browser patched suppose to look funny

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by JusDaMan, Jan 10, 2007.

Jan 10, 2007
  1. JusDaMan
    OP

    Newcomer JusDaMan Advanced Member

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Messages:
    53
    Country:
    I just patched the browser and when i launched it on SCDS1 IT works great but there are funny blotch and the "?" sign is blacked out along with some other parts. Its nothing big but was wondering is it suppose to be like that.
     
  2. Sinkhead

    Former Staff Sinkhead yay p1ngpong.

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    3,692
    Location:
    Across the pond
    Country:
    United Kingdom
    The SCDS1 always has these graphical defects when using the browser, most of the other slot-1 cards don't.

    - Sam
     
  3. Sigma83

    Newcomer Sigma83 Advanced Member

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Messages:
    82
    Country:
    Canada
    Does the patch remove the requirement of a slot 2 ram card?
     
  4. JusDaMan
    OP

    Newcomer JusDaMan Advanced Member

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Messages:
    53
    Country:
    yea, the triforce patch.
     
  5. Sigma83

    Newcomer Sigma83 Advanced Member

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Messages:
    82
    Country:
    Canada

    How'd u get it to work?

    I did the following in a command prompt: bspatch.exe Browser.nds Browser2.nds OPERA_SC.bdf

    And the NDS file still asks for an expansion card.
     
  6. bunsy

    Newcomer bunsy Advanced Member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Messages:
    88
    Country:
    Sweden
    The triforce patch removes the restriction to use the official opera ramcart. You still need a cart with ram in it.
     

Share This Page