Is my wii broken?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LufianGuy, Apr 2, 2010.

Apr 2, 2010

Is my wii broken? by LufianGuy at 12:45 AM (987 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. LufianGuy
    OP

    Member LufianGuy GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    244
    Country:
    United States
    My wii was just fine. I just put on my SDHC the new Desmume r85 emulator on it.

    I turned on my wii and it code dumped, so I turned it off and tried again to get the same result.

    I took the SDHC card out and turned it on, now its frozen to a screen that says

    Now Repairing...
    DO NOT POWER OFF


    I have a boot2 wii with preloader.

    THIS HAS NEVER HAPPENED BEFORE!!! HELP PLEASE!!!

    EDIT
    Thanks for the help Oldboy, you just have to hit A and it takes you to preloader.

    Scared the crap outta me, bad joke IMO.
     
  2. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    there's a preloader april fool's joke. google to see if that's it, i don't remember
     
  3. LufianGuy
    OP

    Member LufianGuy GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    244
    Country:
    United States
    Thanks for the help Oldboy, you just have to hit A and it takes you to preloader.

    Scared the crap outta me, bad joke IMO.
     
  4. SherlockHolmeboy

    Member SherlockHolmeboy GBAtemp Regular

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    189
    Location:
    Somewhere.
    Country:
    Australia
    Don't worry, it's been removed in Priiloader. I suggest you update to that.
     

Share This Page