Is my M3 Lite broken?

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by UnrealTorment, Nov 3, 2007.

Nov 3, 2007

Is my M3 Lite broken? by UnrealTorment at 8:15 PM (632 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. UnrealTorment
    OP

    Newcomer UnrealTorment Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    30
    Country:
    United States
    All the faqs and whatever make it sound real easy, so I think something might be wrong and it'd be great if anyone could confirm this for me.

    I just got an M3 Lite and I have nothing on it. I can see the DS Menu just fine, but when I press start to launch the GBA mode, I see the GBA startup but then it just goes to a black screen. There is nothing in slot-1. Is there something I need to do to enable GBA mode? Or is this thing busted?

    Thanks in advance if you help me.
     
  2. UnrealTorment
    OP

    Newcomer UnrealTorment Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    30
    Country:
    United States
    Alright, I updated the firmware. But still no go....


    This might be a stupid question, but do you need a PassMe for GBA?
     
  3. UnrealTorment
    OP

    Newcomer UnrealTorment Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    30
    Country:
    United States
    Every issue I've seen similar to this, the dude had a Kingston microSD, like me. I ordered a Sandisk and it worked. Bitches.
     

Share This Page